Billig hjemmeside

Når der skal købes hjemmeside, er et vigtigt parameter for mange mennesker, om det er en billig hjemmeside.

Her vil vi gennemgå hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af hjemmeside, så du ikke får købt en “for billigt”, som i sidste ende bliver meget dyr for dig.

Hvad er en billig hjemmeside?

En billig hjemmeside bliver ofte forbundet med prisen herfor, men alt for sjældent i forhold til det udbytte, der er ved, at have en korrekt opsat hjemmeside. En billig hjemmeside defineres ved, at hjemmesiden lever op til den ønskede kvalitet. Kvaliteten måles i forhold til design og funktioner, der matcher virksomhedens behov og samtidig appellerer til de besøgende kunder.

Hvis ikke den ønskede kvalitet, lever op til de stillede krav, vil en billig hjemmeside ende som en dyr løsning, fordi fejl og mangler evt. skal tilkøbes og udbedres et andet sted.

En billig hjemmeside er kort sagt et korrekt match mellem pris og kvalitet. En god hjemmeside skal indeholde præcis de funktioner og det indhold, der er relevant. – Hverken mere eller mindre! Det betyder også, at det er vigtigt, at tage højde for, om der er ekstra tunge omkostninger efterfølgende, f.eks. i form af tekster, billeder eller andet relevant indhold og funktioner.

Udover at tage stilling til hjemmesidens design og funktion i forhold til prisen, så er det naturligvis også vigtigt, at undersøge om der følger support og vedligehold med i prisen. Hvis du ikke har de store tekniske forudsætninger, kan det være godt givet ud, at have en tilhørende aftale om support og vedligehold af hjemmesiden.

Hos Marketingfabrikken laver vi en WordPress hjemmeside til dig, da vi mener at kvaliteten i dette system giver dig det bedst mulige produkt, uden at hæve prisen hverken før eller efter levering af din nye hjemmeside.

En billig hjemmeside Marketingfabrikken har lavet.
Kontakt
reCAPTCHA

Billig hjemmeside uden indhold

En flot billig hjemmeside er sjældent meget værd uden indhold. Uanset om der er tale om tekst, billeder, videoer eller produkter, så skal der indhold på hjemmesiden. Det er indholdet, der skal inspirere de besøgende til at handle hos dig. En billig hjemmeside skal også være professionel og det forudsætter, at udover et flot design, skal der også produceres professionelt indhold. – Er det inkluderet i prisen eller skal du selv stå for det efterfølgende?

Under produktionen af en billig hjemmeside er det også vigtigt, at der bliver taget højde for søgemaskineoptimering. Der er nogle helt elementære overvejelser i forhold til søgemaskineoptimering, der skal med i processen fra idé til den færdige hjemmeside. Det gælder både det tekniske i produktionen af en billig hjemmeside, men også i forhold til det indhold, der skal produceres.

Her kan du læse meget mere om søgemaskineoptimering:
Hvad er SEO? // SEO-optimering

Billig hjemmeside uden abonnement

Det er alment kendt i branchen at tilbyde billige hjemmesider, der efterfølgende medfører dyre abonnementsløsninger med lange bindingsperioder. En billig hjemmeside med dertilhørende abonnementsløsning kan hurtigt vise sig at blive en dyr fornøjelse, hvis aftalen ikke er strikket rigtigt sammen.

En billig hjemmeside kan sagtens være både billig og professionel på samme tid. Sørg for, at din nye billige hjemmeside opfylder alle de krav og funktioner, som du ønsker. Hjemmesiden skal appellere til dine kunder, der gerne skulle investere i dig og din forretning.

Vi anbefaler altid billige hjemmesider uden abonnementsløsninger, der indeholder de rette funktioner og det design, der lever op til den kvalitet, du forventer. Når din nye hjemmeside er færdig bør den være din – og kun din.

Fordele ved køb af hjemmeside hos Marketingfabrikken

Mange udbydere binder deres kunder, når de sælger hjemmesider. Hos Marketingfabrikken køber du din hjemmeside én gang, og derefter er det dig, der ejer den, så du kan gøre med den, hvad du vil. Der er altså ingen binding ved køb af hjemmeside hos Marketingfabrikken.

Når din nye hjemmeside bliver leveret, sørger Marketingfabrikken også for, at give dig undervisning, så du trygt og sikkert kan bruge din nye side.

Din side stemmer naturligvis også overens med de krav, som den nuværende digitale tidsalder stiller. Med andre ord er din hjemmeside responsiv, hvilket betyder, at den bliver fremvist flot og ordenligt på både computer, tablet og smartphone. Det er i øvrigt også et krav, vil du vil rangere højt på Google for potentielle kunder.

Du kan se mere om hvordan vi arbejder med hjemmesideudvikling lige her. 

Ønsker du at se hvordan det er at være kunde hos Marketingfabrikken, indbyder vi dig til at læse vores referencer.

Hvis du vil høre mere om en god, billig hjemmeside, kan du kontakte os på telefon:
50 16 10 16 eller kontakt@marketingfabrikken.dk.

Hjemmesider Marketingfabrikken har lavet

Jobagenterne

Udviklet af Marketingfabrikken

PHONE-REP

Udviklet af Marketingfabrikken

SPIS! Odense Food Festival

Udviklet af Marketingfabrikken

Medier Partner Danmark

Udviklet af Marketingfabrikken