Facebook Ads Bureau Aalborg

Facebook Ads Bureau i Aalborg, som sikre dig relevant trafik

Uanset om du har en lille lokal forretning i Aalborg eller en stor, international virksomhed, så er dine kunder med stor sandsynlighed allerede til stede på Facebook. Men er du?

Facebook er danskernes suverænt mest benyttede sociale medie platform. Over 70% af alle danskere har en privat Facebook-konto, som de bruger aktivt. Sandsynligheden for at din målgruppe også er på Facebook er derfor stor – og med Facebooks avancerede annonceringsværktøj, kan du målrette dine annoncer til at ramme lige præcis DIN målgruppe.

Vi har kontor i Viby, kun fem kvarters kørsel fra din virksomhed i Aalborg, og vi kommer gerne på besøg, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå ud til flere potentielle kunder i Aalborg og det øvrige Nordjylland.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Fordele ved Facebook annoncering

Med Facebook annoncering kan du øge dit salg, få flere leads og skabe mere kendskab og opmærksomhed omkring dit brand.

Facebooks avancerede målretningsværktøj gør det muligt at målrette dine annoncer meget specifikt. På den måde undgår du at skyde med spredehagl, og rammer i stedet kun den målgruppe, som har en reel interesse i at blive kunder hos dig.

Derudover har Facebook et glimrende analyseværktøj, hvorfra du kan trække værdifuld og brugbar data. Data, som gør dig klogere på din målgruppe og som du kan bruge aktivt i dine øvrige markedsføringsinitiativer, som fx Google Ads og SEO.

Ebbe Kjær Skau fra Marketingfabrikken
Ebbe er Head of Paid Social og Partner i Marketingfabrikken. Han har siden 2014 arbejdet og nørdet med Google Ads og sidenhen har han specialiseret sig i Facebook Ads og Paid Social. Ebbe, og resten af Marketingfabrikken, arbejder i dag med alt fra små og lokale konti, til store nationale såvel som internationale annoncekonti.

Nå ud til din målgruppe i Aalborg med Facebook Ads

Din målgruppe er helt sikkert allerede til stede på Facebook og med Facebook Ads kan du målrette din annoncering meget præcist, så du kun rammer dem, hvor chancen for konvertering er størst. Det gør annonceringen effektiv og ikke mindst rentabel.

Facebook Ads er særligt relevant for dig, hvis ambitionen for din virksomhed er at ramme specifikke målgrupper baseret på fx køn, geografisk placering, alder mv. Med Facebook Ads har du nemlig mulighed for at definere lige præcis hvem, du ønsker at nå ud til.

Når du vælger os som dit Facebook Ads bureau, sørger vi for at dine annoncer bliver tilpasset på en sådan måde, at de effektivt rammer de rette målgrupper. Derudover sørger vi for løbende at monitorere og optimere dine annoncer, så vi sikrer os, at de hele tiden performer, som de skal. Det handler nemlig om at få mest muligt ud af dine marketingskroner.

Hjælp til Facebook annoncering

Potentialet i Facebook annoncering er stort. Men for at få succes, kræver det, at du formår at bruge platformen korrekt. Det er her vi som dit Facebook Ads bureau for virksomheder i Aalborg kommer ind i billedet. For selvom mulighederne er mange og potentialet stort, så er Facebook annoncering først effektivt, når resultatet afspejles på bundlinjen.

Opsætning af Facebook annoncer er forholdsvis simpelt, og noget, de fleste selv kan finde ud af. Men opsætning af effektive og udbytterige annoncer på Facebook er ikke nemt. Det kræver know-how, erfaring og et grundigt analysearbejde. Derudover kræver det en tilgang, hvor du altid har kontrol over hvor mange penge der tjenes og hvor mange der bruges – for kun på dén måde, ved du, om dine annoncekroner bruges fornuftigt. Sådan en tilgang har vi hos Marketingfabrikken.

Kritisk tilgang vi SoMe annoncering

Vores tilgang til Facebook Ads, Instagram Ads og SoMe annoncering i det hele taget, er altid enormt kritisk. Vi ved nemlig, at disse platforme er utrolig gode til at præsentere flotte tal for deres kunder, men vi ved også, at mange virksomhedsejere undrer sig over, hvorfor de flotte tal fra Facebook-annoncerne ikke afspejles i omsætningen for virksomheden.

Derfor har vi hos Marketingfabrikken udviklet et værktøj og en tilgang, som gør det muligt for os altid at se, om det arbejde vi laver, reelt bærer frugt. Det er nemlig på bundlinjen i det økonomiske regnskab, at resultaterne i sidste ende skal komme til udtryk.

Et team af specialister

Hos Marketingfabrikken har vi et solidt team bestående af en række specialister inden for hvert deres område. Vi bruger hinanden på kryds og tværs og det er netop synergierne imellem os, som gør os gode.

Vores Facebook-specialist, Ebbe, har arbejdet med online markedsføring siden 2014, og har sidenhen specialiseret sig inden for Facebook Ads. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os som dit Facebook Ads bureau.

Facebook Ads samarbejdspartner

Hos Marketingfabrikken vægter vi relationer højt. Det gælder både internt i vores team, men i høj grad også med vores kunder. Når du vælger os som dit Facebook Ads bureau, får du derfor ikke bare en leverandør. Du får en dedikeret samarbejdspartner.

Vi vil helt med ind i maskinrummet og lære både dig og dine kunder at kende. Vi tror nemlig på, at nøglen til et succesfuldt samarbejde er gode relationer og løbende dialog. Det er vores erfaring, at jo tættere vi er på dig og din forretning, jo bedre kan vi hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker.

Lad os tage en snak

Er du klar til at øge dit salg, få flere leads og udbrede kendskabet til din virksomhed blandt din målgruppe? Så lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i gang med Facebook Ads.

Udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig og tager en uforpligtende snak om, hvad vi sammen kan udrette.