Facebook Ads bureau København

Facebook Ads Bureau i København, som sikre dig relevant trafik

Er du på udkig efter et Facebook Ads Bureau i København? Så kan vi hjælpe dig. Selvom vi ikke har til huse i København, har vi mange kunder fra hovedstaden, som vi er i dialog med på daglig basis. Og med de teknologiske muligheder der er til rådighed i dag, kan vi samarbejde lige så effektivt, som hvis vi mødes fysisk.

Skulle der blive behov for et fysisk møde, tager vi selvfølgelig gerne turen til København og besøger dig.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

En undervurderet annonceringsplatform

Facebook annoncering, i form af Facebook Ads, er for mange virksomheder en overset annonceringsform, til trods for at potentialet for flere kunder og mere vækst, er stort.

I realiteten bør Facebook annoncering indgå på lige fod med dine øvrige markedsføringsindsatser som fx Google Ads og SEO. Facebook er nemlig danskernes klart fortrukne sociale medie platform, og i takt med at Facebook får flere og flere informationer om dets brugere, er mulighederne for specifik og målrettet annoncering rigtig gode.

Det betyder, at du undgår at skyde med spredehagl i din markedsføring, og i stedet kan fokusere på dem, der har en reel interesse i at blive kunde hos dig. Det gælder uanset om du driver en lokal forretning i København, eller en stor international virksomhed og uanset om du sælger B2C eller B2B.

Ebbe Kjær Skau fra Marketingfabrikken
Ebbe er Head of Paid Social og Partner i Marketingfabrikken. Han har siden 2014 arbejdet og nørdet med Google Ads og sidenhen har han specialiseret sig i Facebook Ads og Paid Social. Ebbe, og resten af Marketingfabrikken, arbejder i dag med alt fra små og lokale konti, til store nationale såvel som internationale annoncekonti.

Eksperter i Facebook Ads

Hos Marketingfabrikken er vi eksperter i opsætning og drift af Facebook annoncer. Vi hjælper alt fra små lokale forretninger i København, til store internationale virksomheder – og alt herimellem, med at nå ud til både eksisterende og nye målgrupper.

Som virksomhedsejer og selvstændig, ved vi godt, at du helst vil gøre tingene selv. Men nogle gange er det bedre at overlade opgaven til eksperter. Det gælder fx med Facebook Ads. Udarbejdes kampagnerne ikke korrekt, ender du med at spilde dine hårdt tjente marketingskroner.

Vi ser desværre ofte Facebook Ads kampagner som er uhensigtsmæssigt opsat. Ofte er der ikke styr på, hvor mange penge der bruges og hvor mange der tjenes. I andre tilfælde er annoncerne ikke målrettet skarpt nok og virksomheden ender derfor med at annoncere for nogle målgrupper, som har en ringe chance for at konvertere til salg. Endelig ser vi virksomheder, som slet ikke udnytter Facebooks store analyseværktøj, og alle de data, som platformen indsamler.

Ydermere har Facebook tendens til at ændre deres algoritme løbende. Det betyder, at dét, der er effektivt én måned, måske ikke er det måneden efter. Det kræver tid og ressourcer at sætte sig ind i hvordan Facebooks algoritme fungerer. Det kan derfor være en stor fordel at hyre et Facebook Ads Bureau, som følger tendenserne tæt – og det gør vi.

Lad os varetage din Facebook annoncering eller hjælpe dig i gang. Så er du garanteret at annoncerne opsættes professionelt og effektivt fra begyndelsen og at de løbende optimeres, så de fortsætter med at skabe resultater.

Instagram annoncering

Instagram ejes som bekendt af Facebook, og det betyder, at du med Facebook Ads også får mulighed for at annoncere på Instagram. Og det kan for mange virksomheder være en stor fordel – særligt hvis du henvender dig til en lidt yngre målgruppe. 70% af brugerne på Instagram er nemlig mellem 13 og 35 år.

Henvender din forretning sig derfor til det yngre segment, kan der være store fordele i annoncering på Instagram for din virksomhed.

Et stærkt team

Hos Marketingfabrikken er vi alle sammen specialister inden for hvert vores område. Vi bruger hinanden på kryds og tværs hver dag. Det er det, der gør os gode, og sådan vi skaber de bedste resultater for vores kunder.

Vi tror på, at de bedste resultater med online markedsføring skabes, når de forskellige platforme og medier spiller sammen og understøtter hinanden.

Facebook Ads er eksempelvis en platform, som smitter utrolig meget af på andre platforme, som fx Google Ads og SEO. Derfor er det kun naturligt, at vi tager den viden, vi får fra Facebook, og bruger den aktivt i vores øvrige indsatser. På den måde kan vi tilbyde din virksomhed en komplet og helhedsorienteret varetagelse af hele din online markedsføringsindsats.

En kritisk tilgang til Facebook Ads

Vi har en kritisk tilgang, når det kommer til Facebook. Vi synes nemlig ikke altid, at måden Facebook vurderer værdien af sig selv på, afspejler virkeligheden. Derfor har vi udviklet en tilgang og skabt et overblik, hvor vi altid kan se, hvilken værdi platformen rent faktisk har for din forretning.

Vi monitorerer og optimerer således løbende dine annoncer, for at sikre, at de altid performer, som de skal. Og bare rolig, du får ikke blot en autogenereret pdf-rapport hver måned, hvor du kan se dine tal. Det er tværtimod vigtigt for os at gøre det let og tilgængeligt for dig at se dine resultater, og få den information, du har brug for. Derfor kan du forvente, at du løbende vil blive orienteret om, hvordan det går med dine annoncer.

Din Facebook Ads samarbejdspartner

Hos Marketingfabrikken vægter vi et tæt samarbejde højt. Ja, det er faktisk dét, vi har bygget hele vores forretning på.

Vores erfaring er nemlig, at når vi er tættest på dig og din forretning, har vi de bedste forudsætninger for at skabe gode resultater sammen.

Når du vælger os som dit Facebook Ads bureau, får du derfor ikke bare en leverandør, men en samarbejdspartner. En samarbejdspartner, som er interesseret i at lære dig – og ikke mindst dine kunder – at kende, og som brænder for at skabe resultater sammen med dig.

Lad os hjælpe dig med Facebook Ads

Er du klar til at komme i gang med Facebook Ads og få flere kunder og mere salg? Så tag kontakt til os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad dit behov er, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi skræddersyer en løsning, som tager hensyn til både dit mål og budget.