Facebook Ads bureau Odense

Facebook Ads Bureau i Odense, som sikre dig relevant trafik

På verdensplan har Facebook ca. 2,8 milliarder brugere og i Danmark er over 70% af befolkningen på Facebook. Med Facebook Ads får I derfor adgang til et kæmpe marked, og med Facebooks avancerede segmenteringsmuligheder, som gør det muligt at målrette annoncerne ned til mindste detalje, har I gode muligheder for at ramme lige præcis jeres målgruppe.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Lokal Facebook Ads samarbejdspartner i Odense

Effektiv og rentabel Facebook annoncering er dog ikke nemt. Det kræver know-how, ressourcer og erfaring. Hos Marketingfabrikken er vi eksperter i Facebook Ads. Vi har til huse i Odense, men vi har kunder fra hele landet. Vi hjælper derfor både den lille lokale virksomhed på hjørnet, lige så vel som store internationale virksomheder.

Vi elsker at arbejde med de helt lokale virksomheder, men det er også vores passion at samarbejde med virksomheder, som ikke nødvendigvis er beliggende i Odense. Møder kan foregå online og løbende sparring og orientering foregår typisk telefonisk. Derudover kommer vi selvfølgelig gerne forbi jeres virksomhed til et besøg, hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med annoncering på Facebook.

Ebbe Kjær Skau fra Marketingfabrikken
Ebbe er Head of Paid Social og Partner i Marketingfabrikken. Han har siden 2014 arbejdet og nørdet med Google Ads og sidenhen har han specialiseret sig i Facebook Ads og Paid Social. Ebbe, og resten af Marketingfabrikken, arbejder i dag med alt fra små og lokale konti, til store nationale såvel som internationale annoncekonti.

Kæmpe rækkevidde med SoMe annoncering

Med over 2,8 milliarder aktive brugere, er rækkevidden med Facebook Ads nærmest ubegrænset. Facebook annoncering finder desuden ikke kun sted på Facebook. Facebook ejer nemlig også andre velkendte platforme som fx Instagram og WhatsApp. Det betyder, at jeres Facebook Ads også vil blive vist her.

Med det store udvalg af annonceringsformer, er der derfor gode muligheder for at ramme den ønskede målgruppe. Det gælder uanset hvilken type virksomheder I driver, hvor I er fra og hvem I henvender jer til. Med Facebooks enorme rækkevidde, kan selv nichevirksomheder med meget snævre og specifikke målgrupper, få stor gavn af SoMe annoncering.

Flere af jeres konkurrenter er sikkert allerede i gang med Facebook annoncering i Odense, så hvis I vil undgå at blive “left behind” kan I med fordel starte allerede i dag. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Holistisk tilgang til Facebook Annoncering

Facebook annoncering kan øge trafikken på jeres hjemmeside, sælge jeres produkter og brande jeres forretning. Derudover kan I med Facebook annoncering styrke relationen til jeres kunder. Mulighederne med Facebook er med andre ord mange.

Men for at få mest muligt ud af jeres annoncekroner, og udnytte potentialet i Facebook Ads optimalt, kræver det, at man anlægger en helhedsorienteret tilgang. Facebook er nemlig en platform, som smitter enormt meget af på andre platforme. Det kan fx være Google Ads eller Googles organiske søgning.

Det er i synergierne mellem de forskellige platforme, at den helt store værdi skabes – nemlig dén der kan mærkes på bundlinjen. Derfor arbejder vi hos Marketingfabrikken altid ud fra et holistisk perspektiv, når vi arbejder med Facebook annoncering. Vi sikrer sammenspillet mellem jeres forskellige kanaler, og vurderer løbende hvordan de forskellige indsatser påvirker den overordnede omsætning eller lead generering. Det er sådan, vi vækster jeres forretning.

Annoncering til jeres målgruppe

Der er ingen der kender jeres kunder bedre end jer. Derfor lægger vi altid en strategi i fællesskab med jer, så vi kan målrette annoncerne til lige præcis jeres målgruppe. Det handler om at ramme dem, som har den største sandsynlighed for at blive kunder hos jer.

Med Facebook annoncering har vi mulighed for at zoome helt ind på jeres specifikke målgruppe. Vi kan segmentere efter bl.a. køn, bopæl, civilstatus og alder. Hvis jeres målgruppe primært består af kvinder i alderen 30-45 år fra Odense, betyder det, at vi kan målrette annoncerne efter personer, som opfylder lige præcis de betingelser. Vi sørger selvfølgelig for at designe annoncerne, så de falder i målgruppens smag.

En tæt samarbejdspartner

Hos Marketingfabrikken ligger det os meget på sinde, at vi har et tæt samarbejde med løbende sparring og dialog. Det er vores erfaring, at vi sådan skaber de bedste resultater sammen.

Når vi som jeres Facebook Ads bureau i Odense arbejder med Facebook annoncering, arbejder vi desuden ud fra værdierne åbenhed, ærlighed og gennemsigtighed.

Derfor modtager I ikke bare en autogenereret pdf-rapport for enden af hver måned fra os. I får derimod adgang til et fælles dashboard, hvor I altid kan gå ind og se, hvordan det går med jeres annoncer. Vi indsamler løbende data omkring hvor effektive jeres annoncer er, og bruger den viden aktivt til at forbedre og optimere dem.

I dashboardet kan I desuden hele tiden holde jer ajour med hvor mange penge der tjenes og hvor mange der bruges.

Løbende sparring og dialog

Mulighederne for at få flere kunder og styrke relationen til jeres eksisterende, er gode med Facebook annoncering. Men tag ikke fejl, Facebook er også gode til selv at tjene penge. Derfor er vores tilgang til Facebook Ads altid kritisk. Det er nemlig ikke nok med flotte rapporter og tal, hvis ikke de afspejles på jeres bundlinje.

Derfor holder vi altid øje med, om det arbejde vi ligger i annonceringen, reelt bærer frugt.

Kom i gang med Facebook Ads i dag

Er I på udkig efter en Facebook samarbejdspartner fra Odense, så hiv fat i os allerede i dag. Vores Facebook-specialist, Ebbe, sidder klar til at hjælpe jeres virksomhed.

Vi samarbejder med alt fra små lokale forretninger i Odense til store internationale virksomheder.

Udfyld formularen her på siden, så ringer vi jer op til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at få succes på Facebook.