Google Ads bureau Aalborg

Google Ads Bureau, som tager dig i hånden

Selvom vi har til huse i Odense og Aarhus, kan vi hos Marketingfabrikken sagtens hjælpe din virksomhed i Aalborg med at få øget omsætning, flere kunder og større vækst med Google Ads.

Google Ads er for mange virksomheder den største salgskanal. Derfor er det vigtigt, at kampagnerne håndteres af specialister. Vi er derfor glade for, du er kommet forbi, for det er lige præcis dét, vi er.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Vi er eksperter i Google Ads

Hos Marketingfabrikken er vi eksperter i at skabe vækst og indtjening med Google Ads. Vi har stor viden om hele platformen og kan derfor hjælpe med både søgeannoncer, Google Shopping, YouTube-annoncering samt Display-annoncering og Remarketing.

Vi hjælper selvfølgelig med at anskueliggøre, hvilken annonceringsform, der passer bedst til lige præcis din virksomhed og udarbejder altid en strategi, som tager udgangspunkt i dine behov, ønsker og budget.

Simon Raun Madsen fra Marketingfabrikken
Simon er Head of Paid Search og Partner i Marketingfabrikken. Han har siden 2014 været all in på Google Ads og har nørdet platformen ned til mindste detalje. Det har affødt effektive processer og systemer, som løbende gennemtestes på en bred vifte af virksomheder – lokale såvel som internationale.

Få mere salg med søgeannoncer i Google

Søgeannoncer i Google Ads, tidligere kendt som Google Adwords, er formentlig den mest kendte annonceringsform i Google Ads-porteføljen. For de fleste virksomheder vil det også være det produkt, der satses mest på.

Søgeannoncer i Google Ads har nemlig en lang række fordele. Her får din virksomhed topplaceringer i Google – lige over de organiske søgeresultater, og dermed optimalt blikfang.

Med Google Ads vil din virksomhed sælge flere produkter og modtage flere henvendelser og opkald fra potentielle kunder i Aalborg og resten af landet. Dertil kommer naturligvis øget branding og kendskab blandt forbrugerne via den øgede synlighed.

Lad specialister stå for dine søgekampagner

Det er både simpelt og nemt at opsætte søgekampagner i Google Ads. Men det er svært at opsætte gode, effektive og rentable kampagner. Det kræver ekspertviden og erfaring.

Derfor ser vi desværre ofte kampagner, hvor der bruges alt for store beløb og opnås alt for lidt. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at de besøgende der kommer ind, ikke resulterer i øget salg eller flere henvendelser.

Det er derfor afgørende, at du har et erfarent Google Ads bureau til at stå for din annoncering, hvis du ønsker at få det bedste afkast. Dermed sparer du penge på irrelevante klik, og sikrer en korrekt og optimal opsætning fra start.

Hos Marketingfabrikken sørger vi både for oprettelse og opsætning af din Google Ads-konto – hvis du ikke allerede har en. Vi laver en søgeordsanalyse ud fra dine produkter eller ydelser, konkurrenter og din hjemmeside, så du bliver fundet på relevante ord. Alt sammen i samarbejde med dig. Det er nemlig dig, der kender din virksomhed bedst, og har ekspertisen på markedet.

Vores erfaring er, at vi opnår de bedste resultater, når vi samarbejder tæt og løbende er i dialog.

Mere end bare søgeord

Effektiv annoncering på Google handler dog om mere og andet, end blot de rigtige søge- og nøgleord. Det handler om en effektiv kampagnestruktur og en fornuftig balance mellem granulær og konsolideret opsætning.

Og hvad betyder det så? En konsolideret opsætning betyder, at man med så få søgeord og annoncer som muligt, samler data og opnår signifikans til budstrategi og optimering. En granulær struktur betyder, at der anvendes ét søgeord pr. annoncegruppe. Det giver bl.a. mulighed for at justere budene på søgeordsniveau og i sidste ende sikre det bedst mulige afkast – det der på fagsprog kaldes for ROAS (Return on Ad Spend).

Det er her nøglen og ‘hemmeligheden’ bag succesfuld Google Ads annoncering ligger, men samtidig også her, det hårde arbejde ligger, og hvor erfaring og ekspertise er afgørende.

Overvågning og løbende optimering

Et andet vigtigt aspekt, når det kommer til succesfuld Google Ads-annoncering, er løbende optimering og overvågning. Det er nemlig ikke nok bare at opsætte kontoen og lade annoncerne passer sig selv – desværre. De skal løbende optimeres, for at sikre, at de er effektive, og performer, som de skal.

Hvad der virker i dag, er nemlig ikke nødvendigvis det, der virker i morgen. Som passioneret Google Ads bureau, har vi fingeren på pulsen med hvad der rører sig af nye tendenser og strategier inden for Google Ads-annoncering, og holder os konstant opdateret på best practice på området.

Skal vi tage en snak?

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine annoncekroner, så tøv ikke med at tage fat i os. Med Marketingfabrikken som dit Google Ads bureau Aalborg, får du ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, som søger det tætte samarbejde og den nære relation. Vi mener nemlig, at de bedste resultater opnås, når vi har en løbende og hyppig dialog.

Derfor får du altid en fast kontaktperson hos os, som løbende holder dig informeret og opdateret om hvordan det går med dine annoncer, og som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål.

Vi værdsætter muligheden for at sætte os sammen med dig ansigt til ansigt, og kommer derfor gerne forbi dig i Aalborg, mens den ugentlige afrapportering kan foregå telefonisk eller via mail, så du altid ved, præcis hvordan det står til med dine annoncer.