Google Ads bureau Århus

Google Ads Bureau, som tager dig i hånden

Har du en forretning, virksomhed eller butik i Århus, og ønsker du at blive fundet, når potentielle kunder fra Århus eller omegn søger efter produkter eller tjenesteydelser, som du tilbyder? Så bør du kigge nærmere på Google Ads.

Google Ads giver dig nemlig mulighed for at annoncere i toppen af Google’s søgeresultater, så du kan blive fundet, når der bliver søgt på ord eller sætninger, som har relation til din virksomhed.

Med Google Ads annoncering i Århus har du mulighed for at målrette din annoncering meget specifikt, så du kun rammer dem, der har en reel interesse i at blive kunder hos dig. Dermed får du ikke bare flere besøgende på din hjemmeside, men flere af de “rigtige” besøgende.

Det kræver dog ekspertviden i Google Ads at opsætte effektive annoncer. Derfor er vi glade for, du er havnet her, for det er nemlig lige præcis dét, vi er hos Marketingfabrikken.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Mere online synlighed med Google Ads

Hvis du har en forretning i Århus, hvad end den er lille eller stor, lokal eller international, og uanset branche, kan du ikke ignorere potentialet og mulighederne der ligger i Google Ads.

Google Ads er uden sammenligning den annonceringsplatform, som skaber mest online synlighed.

Mere online synlighed er en af de mest effektive måder at tiltrække nye kunder på, øge omsætningen og udvide forretningen. Dertil kommer, at online synlighed øger brandkendskabet til din virksomhed blandt forbrugerne, hvilket kan være særdeles værdifuldt – særligt på langt sigt.

Simon Raun Madsen fra Marketingfabrikken
Simon er Head of Paid Search og Partner i Marketingfabrikken. Han har siden 2014 været all in på Google Ads og har nørdet platformen ned til mindste detalje. Det har affødt effektive processer og systemer, som løbende gennemtestes på en bred vifte af virksomheder – lokale såvel som internationale.

Lokal Google Ads samarbejdspartner i Århus

At skabe effektive, rentable og målrettede kampagner som konverterer, med Google Ads, kræver dog viden, know-how og erfaring. Det kan derfor godt betale sig at lade et bureau af specialister stå for din Google Ads annonceringen.

Her er det en fordel at vælge en samarbejdspartner som er lokalkendt. En, som kender dine kunder, dine konkurrenter og som kender byen og kulturen. Det gør vi hos Marketingfabrikken.

Vi har hovedkontor i Viby J, kun små 10 minutters kørsel fra Århus centrum. Vi kommer selv fra byen og vores lokalkendskab er naturligvis noget, vi bruger aktivt i vores arbejde for vores kunder.

Med vores placering kun et stenkast fra Århus, kan vi desuden nemt komme forbi dig, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få flere kunder med Google Ads. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi os – vi har altid kaffen på kanden og vil glæde os til at høre mere om din forretning.

Vælg den rigtige Google Ads annoncering

Google Ads er mere end bare annoncering i søgeresultaterne på Google. Det er også annoncering på Google Shopping samt Display og YouTube. Google Ads er med andre ord en fælles betegnelse for en platform, som tilbyder en række forskellige annonceringsmuligheder- og typer.

Det er ikke alle annonceringstyper, som passer til alle virksomheder. Det afhænger helt af den konkrete case.

Hos Marketingfabrikken har vi stor erfaring med alle annonceringstyperne i Google Ads’ produktportefølje. Vi har desuden en solid forretningsforståelse, og kan derfor rådgive dig om hvilken annonceringstype, der passer bedst til lige netop din forretning.

Vi vil være din sparringspartner

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, og sammen skabe de bedste resultater for din virksomhed, kræver det, at vi er så tæt på dig og din forretning som muligt. Vi ønsker ikke bare at være et eksternt bureau, som du har tilknyttet. Vi vil være din samarbejdspartner og sparringspartner.

Det er nemlig vores erfaring, at vi skaber de bedste resultater, når vi har en løbende dialog og sparring. Derfor søger vi altid det tætte og nære samarbejde med vores kunder.

Her vil du måske opleve, at vi som Google Ads Bureau, adskiller os fra andre bureauer. Hos os er du ikke bare én blandt mange andre kunder. Og du modtager ikke blot en rapport en gang om måneden og hører ellers ikke noget, medmindre du selv tager kontakt.

Her er vores tilgang til Google Ads, og vores kunder i al almindelighed, helt anderledes. Hos os vil du opleve en flydende dialog og løbende ping-pong. Vi henvender os kontinuerligt med nye idéer, tiltag og feedback – hvis du altså ønsker det.

En helhedsorienteret tilgang

Når vi arbejder med Google Ads for vores kunder, ser vi aldrig enøjet på én platform. Vi mener nemlig, at digital succes forudsætter en holistisk tilgang, hvor de forskellige digitale platforme og kanaler, supplerer og understøtter hinanden.

Derfor forsøger vi altid at tænke SEO, Facebook-annoncering mv. ind i vores arbejde med Google Ads. Det er nemlig synergierne herimellem, som skaber de gode resultater, og her, vi kan trække resultaterne helt derud, hvor det virkelig batter.

Et nøje udvalgt team af specialister

Derfor har vi hos Marketingfabrikken nøje sammensat et team af specialister inden for hvert deres område.

På den måde kan vi bruge hinanden på kryds og tværs og udnytte synergierne imellem os til fulde – alt sammen med det primære formål, at skabe de bedste resultater for dig.

Skal vi komme i gang?

Er du klar til at komme i gang med Google Ads og få flere kunder, mere omsætning og et større udbytte af din annoncering? Så kontakt os allerede i dag. Vi kan også hjælpe dig med Facebook-annoncering og SEO og med at få udarbejdet en digital strategi, som skaber resultater – både på kort og langt sigt.

Vi glæder os til at høre mere om din forretning, og kommer gerne forbi dig til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes med Google Ads. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores kontor i Århus, til en snak om hvordan vi som dit Google Ads bureau i Århus, kan tage din virksomhed til nye højder.