Google Ads bureau København

Google Ads Bureau, som tager dig i hånden

Mange virksomheder foretrækker at gøre tingene selv. Det ligger i DNA’et som selvstændig og iværksætter. Men i nogle tilfælde, er det bedre at overlade opgaven til specialister. Det gælder fx Google Ads, som for de fleste virksomheder er den vigtigste salgskanal. At være synlig online er afgørende for at du kan udvikle og vækste din forretning.

Vi har hovedkontor i Odense, men er dagligt i kontakt med virksomheder fra hele landet – heriblandt København. Vil du gerne have vores hjælp til Google Ads i København, skal afstanden ikke skille os ad. Vi er aldrig for langt væk, til at tage en snak om jeres virksomhed, og hvordan vi kan hjælpe jer med betalt annoncering.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Hvad er Google Ads?

Mulighederne med Google Ads er mange. Google Ads, tidligere kendt som Google Adwords, er en fællesbetegnelse for en række forskellige annonceringstyper. Overordnet set kan Google Ads opdeles i fire forskellige annonceringskategorier: Google Search Ads, Google Shopping, Display annoncering og YouTube. Google Ads er med andre ord meget mere end bare tekstannoncer i søgeresultaterne på Google.

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken type annonce (eller annoncer), der er den rette. Hos Marketingfabrikken har vi mange års erfaring med online annoncering, og kan derfor rådgive dig i, hvilken annoncetype, der passer bedst til din virksomhed.

Simon Raun Madsen fra Marketingfabrikken
Simon er Head of Paid Search og Partner i Marketingfabrikken. Han har siden 2014 været all in på Google Ads og har nørdet platformen ned til mindste detalje. Det har affødt effektive processer og systemer, som løbende gennemtestes på en bred vifte af virksomheder – lokale såvel som internationale.

En helhedsorienteret tilgang til Google Ads

Hos Marketingfabrikken har vi stor erfaring med de forskellige annonceringstyper i Google Ads produktportefølje. Vores tilgang til Google Ads er holistisk, integreret og total. Vi har fokus på det samlede output og på at lægge en samlet digital strategi, som skaber synergi mellem dine forskellige salgskanaler. Det gælder både Google Ads, men det gælder i høj grad også SEO og Facebook Ads. Det er nemlig samspillet mellem de forskellige platforme, som skaber de bedste resultater, og sikre succes på den lange bane.

Når du vælger Marketingfabrikken som dit Google Ads bureau, vil du derfor opleve et bureau, som har en helhedsorienteret tilgang, med fokus på at skabe synergi mellem de forskellige kanaler.

Overlad din Google Ads annoncering til professionelle

Google Ads annoncering er et af de mest anvendte annonceringsværktøjer der findes. Det er der flere gode grunde til. For det første er Google Ads enormt effektivt og kan hjælpe alle virksomheder – store som små – med at blive mere synlige, få flere kunder og opnå en højere omsætning. For det andet er Google Ads forholdsvis simpelt at opsætte. Men det skal opsættes korrekt, for at være effektivt og rentabelt.

Desværre ser vi alt for ofte virksomheder, som har opsat deres Google Ads-konto på en uhensigtsmæssig måde, som er både alt for dyr, for ineffektiv og som ikke skaber de rigtige klik, dvs. dem, der i sidste ende skulle konverterer til salg.

Hos Marketingfabrikken hjælper vi dig med at få succes med Google Ads i København. Det gælder uanset hvilket stadie, du starter fra. Vi kan således både hjælpe dig hvis du allerede har en konto og er i gang, og med at få en god start, hvis du overvejer at komme i gang med Google Ads.

Løbende overvågning og optimering af din Google Ads konto

En succesfuld og effektiv annonceringkampagne handler ikke kun om hvordan annoncen er opsat, men i mindst lige så høj grad om hvordan den administreres. En kampagne passer nemlig ikke sig selv – desværre. Den skal løbende overvåges, for at sikre, at den performer, som den skal, og justeres og optimeres herefter.

Hos Marketingfabrikken er vores mål, at dine annoncer skal være så effektive som muligt. Effektive annoncer, er annoncer, med lave klikpriser og høj konverteringsrate. For at det er muligt at opnå, kræver det, at annoncerne overvåges, analyseres og optimeres.

Derfor holder vi hele tiden øje med dine annoncer og kigger på nøgletal som fortæller, om annoncerne er effektive og om du oplever en tilfredsstillende stigning i antallet af nye kunder og om dit budget udnyttes bedst muligt.

Nogle gange kan det være den mindste lille finpudsning, som gør, at du opnår en konkurrencefordel overfor en konkurrent og dermed opnår en bedre og mere lukrativ placering på Google.

Din Google Ads samarbejdspartner i København

At overlade en stor del af sin forretnings online synlighed til et bureau, er en stor beslutning, som kræver tillid. Derfor ønsker vi ikke bare at være din leverandør. Vi vil være din samarbejdspartner og en indgående del af din forretning. Vi tror nemlig på, at et tæt samarbejde med løbende dialog og sparring, er det, der skaber de bedste resultater.

Derfor vil vi helt ind i maskinrummet af din virksomhed, for jo tættere vi er på din kerneforretning, jo bedre resultater kan vi skabe med dig.

Når du vælger Marketingfabrikken som dit Google Ads Bureau i København, får du et team af konsulenter med et højt fagligt niveau, som har et brændende ønske om at skabe resultater sammen med dig.

Fuld gennemsigtighed

Hos Marketingfabrikken tror vi på, at fuld transparens og gennemsigtighed, er vejen til et tillidsfuldt samarbejde. Det betyder, at alt data altid er frit tilgængeligt for dig, og at vi løbende dokumenterer vores arbejde. Vi afrapporterer således løbende, så du altid ved, hvordan det står til med dine annoncer.

Når du vælger os som din Google Ads samarbejdspartner, vil du desuden få en fast kontaktperson tilknyttet, som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål.

Er du klar til at få flere kunder?

Er du klar til at få flere kunder og styrke din virksomheds digitale synlighed?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få succes online med Google Ads.