Google Ads bureau Odense

Google Ads Bureau, som tager dig i hånden

Skab øget vækst i din virksomhed ved hjælp af Google Ads. Hos Marketingfabrikken hjælper vi virksomheder med at skaffe nye kunder og blive mere synlig online.

Vi har hovedkontor i Odense, og det har vi haft lige siden begyndelsen. Men vi arbejder her ikke bare – vi bor og lever her. Det betyder, at vi har et unikt kendskab til byen, kulturen og forretningerne. Det giver os en række fordele, som vi naturligvis bruger aktivt i vores arbejde.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi som dit lokale Google Ads bureau i Odense, kan hjælpe dig med at få flere kunder, er du meget velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Lokal samarbejdspartner i Odense

Har du en lokal virksomhed eller butik i Odense, og vil du gerne blive fundet, når lokale kunder søger på Google efter produkter eller ydelser, som du tilbyder? Så kan Google Ads meget vel være lige det, du har brug for. Det kræver dog både stor viden og erfaring, at opsætte effektive og rentable annoncekampagner med Google Ads, hvorfor det anbefales at lade et bureau med specialister stå for arbejdet.

Her er det dog ikke helt ligegyldigt, hvilket bureau du vælger. Der er nemlig flere fordele ved at vælge en lokal samarbejdspartner, som kender byen. Det gør vi hos Marketingfabrikken. Vi har hovedkontor i hjertet af Odense, og altid fingeren på pulsen med, hvad der rører sig i byen.

Vi har et indgående lokalkendskab til både Odense og omegn. Vi kender byen, kulturen, dine kunder og ikke mindst dine konkurrenter. Det kendskab bruger vi aktivt, i det arbejde, vi laver for vores kunder.

Vi har hjulpet rigtig mange virksomheder i hele Danmark med at få flere kunder, øget omsætning og mere online synlighed med Google Ads. Vi er stolte over alle de resultater, vi har skabt, og alle de virksomheder, vi har hjulpet. Men som lokalt Google Ads bureau i Odense, hvor det hele begyndte for over 6 år siden, må vi nok indrømme, at vi har en særlig forkærlighed for lokale forretninger og erhvervsdrivende i Odense, som vi sætter en særlig ære i at hjælpe.

Simon Raun Madsen fra Marketingfabrikken
Simon er Head of Paid Search og Partner i Marketingfabrikken. Han har siden 2014 været all in på Google Ads og har nørdet platformen ned til mindste detalje. Det har affødt effektive processer og systemer, som løbende gennemtestes på en bred vifte af virksomheder – lokale såvel som internationale.

Lad specialister stå for din Google Ads annoncering

Det er som sådan ikke svært at opsætte annoncer med Google Ads. Det kan de fleste finde ud af. Og som selvstændig erhvervsdrivende og iværksætter, ved vi godt, at du sikkert foretrækker at gøre tingene. Men nogle gange er det bedre at overlade opgaven til specialister, så du i stedet kan koncentrere dig om det, du er god til, nemlig at drive din forretning. For selvom Google Ads annoncer er nemme at opsætte, så er det ikke nemt at opsætte effektive og rentable annoncer – det kræver know-how, erfaring og løbende optimering og overvågning.

Vi oplever desværre ofte virksomheder, som selv har opsat deres Google Ads-konto, hvor annoncerne ikke er hverken effektive eller rentable.

Når man som virksomhed ikke har haft succes med sin Google Ads annoncering skyldes det ikke, at Google Ads ikke er et effektivt værktøj. For det er det. Det er formentlig dét mest effektive annonceringsværktøj. Den manglende succes skyldes i stedet, at annonceringen er grebet forkert an. At opsætte kampagner, som skaffer de rigtige klik til en lav pris, kræver nemlig et stort kendskab til både kunde og marked, men også grundig forberedelse og viden om Google Ads’ produktportefølje.

Hos Marketingfabrikken kan vi hjælpe dig, selvom du allerede har en Google Ads-konto og er i gang med annoncering. Vi går dine annoncer igennem, optimerer dem og sikrer at du får mest muligt ud af dine annoncekroner og at du rammer de helt rigtige med din annoncering.

Vi vil det tætte samarbejde

Det kan være, du tidligere har haft et bureau til at håndtere din Google Ads annoncering, men ikke har fået de resultater, eller den service, du havde forventet. Mange virksomheder har prøvet, at være en lille kunde, hos et stort bureau, eller bare én blandt mange kunder, og ikke følt de har fået den sparring og opmærksomhed, de forventer.

Hos Marketingfabrikken er vi stor modstander af den tilgang. Her vil du blive mødt med respekt, fokus på din opgave og ikke mindst et stort engagement. Vi vil ikke bare være et bureau, du har hyret til at løse en opgave – vi vil være din sparringspartner og en helt integreret del af din forretning.

Det er nemlig vores klare opfattelse, at et tæt samarbejde, med løbende sparring og ping-pong, er det, der skaber de bedste resultater.

Når du vælger os som dit Google Ads bureau i Odense, kan du derfor forvente at få tilknyttet et team af konsulenter med en høj faglighed, som brænder for at skabe resultater sammen med dig.

Overvågning og løbende optimering

Vi overvåger hele tiden dine kampagner og annoncer, og sørger løbende for at de optimeres og justeres, så de er så effektive, som overhovedet muligt. Google Ads annoncer passer nemlig ikke sig selv – desværre. De skal løbende justeres, for at sikre, at du får den bedste ROAS (Return on Advertising Spend) og CPA (Cost per Action).

Med os som dit Google Ads bureau, kan du desuden forvente fuld gennemsigtighed og transparens. Vi dokumenterer og afrapporterer løbende vores arbejde, så du altid er ajour med, hvordan det står til med dine kampagner.

Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker en status på din annoncering. Vi værdsætter en flydende dialog.

Kontakt os allerede i dag

Er du klar til at få flere kunder med Google Ads? Så lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kommer i gang med at skabe resultater.