Hjemmeside pris

Når man skal købe en ny hjemmeside, er hjemmeside pris et af de mest væsentlige parametre til at tage en beslutning ud fra. Ikke nødvendigvis den billigste pris, men at pris, kvalitet og slutproduktet hænger sammen.

Vigtigt at overveje

I din beslutningsproces er der en række ting du bør overveje, før du beslutter dig på den endelige hjemmeside pris, du er villig til at give.

Undgå abonnementer

Nogle udbydere tilbyder en “gratis” hjemmeside, hvor man så “blot” skal betale for hostingen. Prisen for hosting er her skruet højt op, og efter ganske kort tid, vil man opleve, at prisen for den “gratis” hjemmeside blev langt højere end først antaget . Ofte er der også en lang række gebyrer som pludselig dukker op, og i værste tilfælde ejer man ikke engang sin hjemmeside, hvis man beslutter sig for at skifte udbyder. Marketingfabrikken kan kun på det kraftigste anbefale at få én fast hjemmeside pris, og helt undgå abonnementsbaserede løsninger.

Har du tekster og billeder?

Til en ny hjemmeside hører sig også gode tekster såvel som billeder. Kan du selv levere disse, vil det hjælpe din hjemmeside pris til at være i den lavere ende, end hvis du ikke kan/vil.

Marketingfabrikken kan naturligvis assistere dig med gode tekster (og SEO-tekster til søgemaskineoptimering) og billeder, der afspejler din virksomhed, men vi implementerer også gerne dine egne tekster og billeder – valget er dit.

Særlige behov

Har du blot brug for et online visitkort, eller har du brug for en hjemmeside med blogfunktionalitet, nyhedsbrevstilmelding og unikke kontaktformularer? Dine behov er også med til at flytte prisen i den ene eller anden retning. Det er vigtigt, at du sammen med din nye hjemmesideudvikler får defineret dine behov, så den aftalte hjemmeside pris er realistisk for begge parter.

En hjemmeside pris fra Marketingfabrikken

Hos Marketingfabrikken er det meget vigtigt for os, at de aftaler vi laver med kunder, er gennemsigtige. Det gør vi, for at du får den hjemmeside, du ønsker, til den pris, der er aftalt.

Ingen uforudsete udgifter

Når du vælger at få en hjemmeside pris fra Marketingfabrikken, tager vi en god dialog med dig fra starten, hvor du kan specificere dine behov. På den måde kan vi give dig en fast pris, som naturligvis gælder hele vejen fra start til slut. Der er ingen pludselige gebyrer eller uforudsete udgifter, når du får en hjemmeside pris fra Marketingfabrikken.

En skræddersyet hjemmeside pris

En hjemmeside fra Marketingfabrikken er skræddersyet til præcis dine behov, og det er din hjemmeside pris naturligvis også. Det betyder ganske enkelt, at hvis du har mange behov, så vil prisen være en smule højere, men samtidig er den også lavere, hvis du søger en mere simpel hjemmeside – Det mener vi er mest fair for dig.

Du kan læse meget mere om det at købe hjemmeside hos Marketingfabrikken lige her.

Bliv ringet op og høre mere

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Kan jeg købe hosting selv?

Du kan frit vælge, om du vil hoste din hjemmeside hos Marketingfabrikken, eller ved en anden udbyder.

Hvilket CMS bruger I?

Marketingfabrikken laver alle hjemmesider (uden undtagelse) i WordPress. Det mener vi giver både dig som kunde, men også dine brugere, den bedst mulige oplevelse.

Hvad er jeres hjemmeside pris?

Det afhænger meget af størrelsen på dit projekt. En hjemmeside starter i 7000,- ekskl. moms, og så får du et tæt samarbejde med os samt et produkt du vil glædes over i mange år.

Får jeg undervisning i siden?

Ja, naturligvis. I den samlede aftale er der også inkluderet ca. 30 minutters undervisning i din nye hjemmeside, så du trygt og sikkert kan bruge den i dagligdagen.

Sælger I også tekst-indhold?

Hvis du ønsker det, så kan du også købe professionelle tekster til din hjemmeside hos Marketingfabrikken.

Hvornår skal jeg betale?

Når du indgår en aftale med Marketingfabrikken, skal du betale halvdelen af hjemmesiden med det samme, og den anden halvdel når din hjemmeside er blevet leveret.

Hjemmesider Marketingfabrikken har lavet

Jobagenterne

Udviklet af Marketingfabrikken

PHONE-REP

Udviklet af Marketingfabrikken

SPIS! Odense Food Festival

Udviklet af Marketingfabrikken

Medier Partner Danmark

Udviklet af Marketingfabrikken