Ny professionel hjemmeside med responsive design

Din helt egen skræddersyede hjemmeside, til en pris der er til at forstå.

En uforpligtende samtale

Responsive design

Med et responsive design er du sikker på, at din hjemmeside præsenteres rigtigt, uanset om den læses på en computer, tablet eller smartphone.

WordPress

Alle Marketingfabrikkens hjemmesider laves i WordPress, som er et fleksibelt, sikkert og brugervenligt system, der får din hjemmeside sikkert ind i fremtiden.

h

Indhold

Marketingfabrikken hjælper gerne med at flytte gammelt indhold over på den nye hjemmeside, eller, hvis du ønsker det, kan du få lavet spritnyt og skræddersyet indhold.

Ingen binding

Hos Marketingfabrikken er der ingen mærkværdige bindinger ved køb af hjemmeside. Du betaler kun én gang, herefter er det DIN hjemmeside.

Funktioner

Når din nye hjemmeside udvikles, sørger Marketingfabrikken for, at den har præcis de funktioner, som du har behov for i din virksomhed.

Undervisning

Når hjemmesiden er færdig, får du et lynkursus så du sikkert og effektivt kan håndtere din hjemmeside til dagligdags brug.

Den simple proces

Når vi arbejder med hjemmesider, gør vi det ud fra denne model, som vi har døbt “Den simple proces”. Processen er resultatet af vores samlede erfaring med udvikling af hjemmesider, som sikrer dig det bedst mulige produkt.

1. Afstemning af krav og forventninger

Alle hjemmesider er forskellige. Vi gennemgår dine ønsker og behov, så du kan få udviklet den bedst mulige hjemmeside.

2. Udvikling og fremvisning af hjemmeside

Din hjemmesider bliver nu skræddersyet ud fra dine ønsker, behov og forestillinger.

3. Feedback

Du kan her komme med feedback og eventuelle rettelser.

4. Færdiggøring af hjemmeside

Din feedback og eventuelle rettelser bliver imødekommet.

5. Færdig hjemmeside

Du får overleveret din færdige hjemmeside samt modtager undervisning i brug af hjemmeside.

Hjemmesider Marketingfabrikken har lavet

Jobagenterne

Udviklet af Marketingfabrikken

PHONE-REP

Udviklet af Marketingfabrikken

SPIS! Odense Food Festival

Udviklet af Marketingfabrikken

Medier Partner Danmark

Udviklet af Marketingfabrikken

Hvad siger kunderne?

Vi er stolte at de resultater, vi skaber - men tag ikke vores ord for det. Her kan du se, hvad vores kunder siger.

Jeg skriver den her anbefaling efter kun to måneders samarbejde med Marketingfabrikken, men jeg gør det med sikre fingre på tasterne. Selvom Marketingfabrikkens funktion som ud- og afvikler af en lille online-marketing-indsats i min forretning kræver mere tid end to måneder for rigtigt at bære frugt, er jeg meget tilfreds med samarbejdet.

Min glæde kommer af Marketingfabrikkens ekstremt veludviklede sans for service. De forstår, hvorfor jeg har brug for dem, og er både vidunderligt fleksibel, indlevende, vel-timet og præcis i sine leverancer. Jeg betragter Marketingfabrikken som en del af mit team og ser frem til at udvikle samarbejdet fremover.

Hvis der er flere timer til salg, skulle du tage at købe dem. Ellers gør jeg det.

Rasmus Holmgård

Kampagneansvarlig, Ost & Ko

SPIS! Odense Food Festival har længe trængt til en ny hjemmeside, og har netop overstået et fabelagtigt godt forløb med Marketingfabrikken, som har leveret denne vare til os. Jeg var nervøs for at købe en så vigtig ting som en hjemmeside, men Marketingfabrikken formåede i dén grad at møde mig som kunde med respekt og forståelse for mine egne manglende tekniske kompetencer, og finde hoved og hale i hvilke ønsker jeg havde til spisodense.dk. Processen har været meget tryg og jeg har følt mig særdeles godt taget hånd om, også når jeg har ændret holdning til afprøvede løsninger, og Marketingfabrikken pludseligt har været nødt til at ændre tidligere design- og funktionalitetsbeslutninger. Jeg er meget glad for slutproduktet og vil til enhver tid arbejde med Marketingfabrikken igen.

Tine Gudrun Petersen

Administrerende direktør, SPIS! Odense Food Festival

Når man som jeg, lever af at blogge, så er det uhyre vigtigt, at ikke bare ens hjemmeside står veludført og æstetisk flot, men også at ens markedsføringsstrategier er velgennemtænkte. Mads fra Marketingfabrikken har kunnet hjælpe mig med netop alt dette, som jeg hverken har uddannelse eller forstand på.

Resultaterne af vores samarbejde viste sig ret hurtigt at bære frugt, og jeg kan nu se, hvordan alle mine opskrifter ligger højt på Google og andre søgemaskiner, og hvordan min hjemmeside fremtoner professionel og unik. Vores samarbejde er langt fra slut endnu, da jeg ser Marketingfabrikken som en vigtig komponent i min virksomhed i mange år fremover. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Marketingfabrikken.

Maria Vestergaard

Indehaver, MariaVestergaard.dk

Giv mig et tilbud på en ny hjemmeside

Kontakt os via kontaktformularen herunder, så vil du blive kontaktet om ganske kort tid, så vi sammen kan gennemgå dine ønsker og behov.

Vi ser frem til at lave din nye hjemmeside!