SEO Bureau Århus

SEO Bureau i Århus, som sikrer dig synlighed på Google

Er du på udkig efter et SEO Bureau i Århus, som kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig på Google? I så fald er du kommet til det rette sted.

Med vores kontor i Viby, kun ca. 10 minutters kørsel fra Århus C, er vi jeres SEO bureau i Århus. Med specialister inden for alt, hvad der rører sig når det kommer til søgemaskineoptimering, kan vi hjælpe din virksomhed med at opnå høj synlighed på Google og på den måde øge potentialet for flere kunder og mere salg.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

SEO er en omfattende disciplin

SEO er et enormt stort område, og en meget omfattende disciplin, som består af en lang række forskellige fag- og arbejdsområder.

SEO indbefatter bl.a. analysearbejde, tekstproduktion, teknisk arbejde som fx sikkerhed, hastighed og mobilvenlighed samt brugeroplevelsesoptimering, linkbuilding, overvågning, løbende effektmåling, rapportering og meget mere.

Det er summen af alle disse områder, som til sammen afgør, om det er dig, eller din konkurrent, som stryger til tops på Google.

Det er umuligt som enkeltperson at have ekspertviden inden for alle de mange områder, som SEO beskæftiger sig med. Derfor har vi hos Marketingfabrikken samlet et hold af specialister, som er nøje udvalgt for deres kompetencer inden for hvert deres område.

Når du vælger os som din samarbejdspartner og SEO bureau, kan du derfor forvente et hold med et højt fagligt niveau, og ikke mindst med et brændende ønske om at skabe resultater for dig og din virksomhed.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

To typer af trafik

Når man taler om trafik, dvs. besøgende til en hjemmeside, findes der grundlæggende to forskellige slags; organisk trafik og betalt trafik.

Betalt trafik via Google Ads

Betalt trafik er, heraf navnet, trafik som du betaler for. Typisk vil der være tale om det, man kalder for PPC (Pay-Per-Click) hvor du betaler hver gang nogen klikker på din annonce.

Google Ads er, sammen med Facebook Ads, de to mest anvendte platforme til det formål.

Betalt trafik kan være en god måde, at få hurtige resultater på, da du her opnår synlighed med det samme. I modsætning til organisk trafik, hvor det typisk tager længere tid, før resultaterne er synlige.

Hos Marketingfabrikken kan du få hjælp og professionel sparring til Google Ads og Facebook annoncering. Vi kan både hjælpe dig med at opsætte nye annoncer eller optimere dine eksisterende.

Organisk trafik er bedst på langt sigt

Organisk trafik derimod, er trafik, som din hjemmeside naturligt – og helt gratis – tilegner sig. Organisk trafik er som udgangspunkt den mest bæredygtige løsning på langt sigt, da du her slipper for løbende at betale for annoncering.

Organisk trafik kræver dog tid, tålmodighed og ikke mindst en klar strategi.

Hos Marketingfabrikken har vi stor erfaring med SEO (søgemaskineoptimering), som er det, der skaber den organiske trafik. Vi arbejder ud fra et framework, som giver synlighed til alt fra små, lokale virksomheder i Århus, til store internationale koncerner.

Kombination af betalt trafik og organisk trafik

I nogle tilfælde er den bedste løsning at kombinere betalt trafik og organisk trafik for at opnå maksimal synlighed. Ved at arbejde med både betalt trafik og organisk trafik, vil du opleve resultater på både på kort og langt sigt.

Når du kombinerer betalt trafik og organisk trafik, vil du have mulighed for at opnå gode placeringer begge steder og dermed skubbe dine konkurrenter længere væk.

Endelig er der den fordel, at de to typer trafik komplimenterer hinanden, idet en SEO-optimeret hjemmeside giver billigere klikpriser på den betalte trafik. Samtidig kan du bruge den viden, du får fra den betalte trafik, til at se hvilke søgeord, der giver den bedste konvertering, og dermed hvilke søgeord, der bør fokuseres på i SEO-arbejdet.

Skræddersyet løsning

Det vil dog altid være individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvad der er den rette løsning. Det afhænger bl.a. af case, mål og budget.

Enhver case er forskellig. Derfor sammensætter vi altid en plan sammen med dig, som passer til lige præcis din virksomheds behov og ønsker.

Trafikken skal være den rigtige

Når vi arbejder med at øge mængden af trafik til din hjemmeside, starter vi altid med, i samarbejde med dig, at lave søgeordsanalyse, så vi kan finde frem til de søgeord, der er relevante for din virksomhed. Dermed kan I trække potentielle kunder til, når der bliver søgt på ord eller sætninger, som har relation til de produkter eller ydelser, I tilbyder.

Øget trafik er nemlig først rigtigt noget værd, når det også viser sig på bundlinjen. Derfor er vi meget optaget af, at du ikke ”bare” oplever en stigning i antallet af besøgende til din hjemmeside, men en stigning af de ”rigtige” besøgende, dvs. besøgende, som har en interesse i de produkter eller ydelser, som din virksomhed tilbyder.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Er du klar til at øge din virksomheds digitale synlighed og få flere kunder? Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, til at få succes online med SEO.