SEO-Bureau Esbjerg

SEO Bureau i Esbjerg, som har fokus på mennesker og data

Er du på udkig efter et SEO bureau, som kan hjælpe din forretning i Esbjerg med at blive mere synlig online og derigennem nå flere kunder og mere omsætning? Så behøver du ikke lede længere. Hos Marketingfabrikken har vi samlet et team af SEO-eksperter, som ved lige præcis hvad der skal til, for at du får succes med din online markedsføring. Vi har kontor i Aarhus og Odense, men samarbejder med virksomheder i hele landet hver eneste dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå mere vækst i jeres forretning, ved hjælp af SEO.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Lokal synlighed i Esbjerg med SEO

SEO handler grundlæggende om at gøre din virksomhed mere synlig og tilgængelig online. Mere synlighed er nemlig lig med flere besøgende på din hjemmeside og dermed flere leads og i sidste ende mere salg. 

Hvis du har en virksomhed i Esbjerg og ønsker flere lokale kunder, er lokal SEO særligt vigtigt, da du dermed gør det nemt for dine kunder i nærområdet, at finde dig. 

Mange søger i dag efter produkter og serviceydelser direkte på deres mobiltelefon, mens de er på farten. Det kan du udnytte med målrettet lokal SEO, så du bliver synlig, når lokale kunder i Esbjerg, og det øvrige Vestjylland, søger efter produkter eller serviceydelser, du tilbyder. 

Rent teknisk foregår lokal SEO på samme måde som almindelig SEO. Men med lokal SEO er fokus på at optimere efter lokale søgeord. Har du fx en tømrervirksomhed i Esbjerg, giver det god mening at optimere SEO-arbejdet efter ”Tømrer Esbjerg”, fremfor blot ”Tømrer”. På den måde bliver din forretning nemlig synlig, når lokale kunder søger på Google. 

Lokal SEO er med andre ord et must hvis du ønsker at positionere dig effektivt i lokalområdet, og blive den fortrukne virksomhed.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

Søgeordsanalysen er afgørende

For at få succes med søgemaskineoptimering, kræver det, at der først og fremmest udarbejdes en grundig og fyldestgørende søgeordsanalyse. Søgeordsanalysen er nemlig det, der skaber hele fundamentet for det videre SEO-arbejde. 

Med søgeordsanalysen får du adgang til de mest relevante søgeord for lige præcis din forretning. Dermed er du sikret, at den øgede trafik du får på din hjemmeside, også er relevant trafik, dvs. hvor konverteringspotentialet er stort. 

Vi indleder altid vores SEO-arbejde med en søgeordsanalyse, og vi tager altid dig med på råd. Du er nemlig den, der kender din virksomhed og dine kunder bedst, og det er værdifuld viden for os.

VI vil være din samarbejdspartner

Når du vælger os, som dit SEO bureau i Esbjerg, får du ikke bare en leverandør af søgemaskineoptimering. Du får en engageret og nærværende samarbejdspartner, som ønsker et tæt samarbejde. Jo mere vi ved om dig og din forretning, jo bedre kan vi nemlig hjælpe dig med at opnå de resultater, du drømmer om. 

Med Marketingfabrikken som din SEO-samarbejdspartner, får du med andre ord et bureau, som vil med helt ind i maskinrummet af din forretning. 

Du kan derfor forvente løbende dialog, og jævnlige forslag til nye idéer og tiltag. 

Hos os får du ikke bare tilsendt en rapport en gang i kvartalet, som vi ved andre bureauer gør. Til gengæld vil vi holde regelmæssige evalueringsmøder, hvor vi sammen tager en status på SEO-arbejdet. 

Transparent søgemaskineoptimering som er til at forstå

Hos os får du din egen kontaktperson, som du altid kan hive fat i, hvis du har spørgsmål eller ønsker en status. Vi står altid til rådighed og gør en dyd ud af at forklare dig tingene, så du forstår dem. Vi ved nemlig godt, at det kan være svært at finde rundt i begreber som linkbuilding, on-page optimering og UX-design. Derfor forklarer vi altid tingene i et sprog, som er til at forstå. 

Det er desuden vigtigt for os, at de virksomheder vi samarbejder med, føler sig trygge i det arbejde vi laver. Derfor kan du forvente fuld transparens i alt hvad vi foretager os, når du vælger os som dit SEO bureau. Hos os bliver du ikke spist af med hurtige løsninger.  

Vil du høre mere om dine muligheder med SEO?

Er du klar til at komme i gang med SEO, eller overvejer du stadig om søgemaskineoptimering giver mening for din virksomhed? Så lad os tage en snak om dine muligheder – helt uforpligtende. 

VI glæder os til at høre fra dig!