SEO-Bureau Holstebro

SEO Bureau i Holstebro, som har fokus på mennesker og data

Hvis du har en forretning i Holstebro eller omegn, som ønsker en øget online synlighed, så lad Marketingfabrikken hjælpe dig med at skabe gode resultater for jeres forretning. Selvom vi ikke er fysisk placeret i Holstebro, så samarbejder vi med virksomheder fra hele landet, heriblandt også virksomheder i Holstebro. Vi vil meget gerne høre mere om din virksomhed. Så tag gerne fat i os. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan vækste jeres forretning.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Søgemaskineoptimering er rygraden i din online markedsføring

Google er for rigtig mange mennesker, det sted, hvor købet starter. Man siger, at op mod 80% af alle købsprocesser starter på Google. Det er derfor afgørende, at din virksomhed er synlig og dukker op i toppen af Google. For som vi siger: “Er du ikke at finde på side 1, findes du ikke”. Undersøgelser viser nemlig at 91% af alle, som søger på Google, ikke går længere end til side 1. Det handler derfor om, at få optimeret din hjemmeside i forhold til det, som vi ved Google værdsætter. For jo bedre placering du har, jo flere besøgende får din hjemmeside og jo flere kunder får du i sidste ende.

Men det kommer ikke af sig selv. Søgemaskineoptimering kræver en aktiv indsats og løbende optimering. Til gengæld er det en langsigtet løsning, som du vil kunne nyde godt af mange år frem. Søgemaskineoptimering er den mest langsigtede og effektive markedsføringsindsats der findes og bør altid være rygraden i din online markedsføring.  

Har du ikke styr på din søgemaskineoptimering, går du med andre ord glip af en masse trafik og dermed potentielt mere salg.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

Søgemaskineoptimering er relevant for alle virksomheder

SEO er relevant for alle virksomheder – uden undtagelse. Det gælder uanset om du driver en lille lokal frisørsalon i Holstebro, eller en stor international virksomhed. 

Det gælder også uanset om du har en fysisk forretning eller driver en webshop – eller begge dele. Med SEO kan vi løfte dit online salg til nye højder og samtidig skaffe dig flere kunder i butikken.  

SEO er summen af mange ting

SEO er en bred, tværfaglig disciplin, som handler om alt fra teknisk arbejde, tekstproduktion, brugervenlighed, tilgængelighed og meget mere. Det er summen heraf, som afgør hvor godt din hjemmeside rangerer på Google. Man kan groft sagt sige, at søgemaskineoptimering handler om at gøre dig gode venner med Google. For lever dit indhold, og din hjemmeside generelt, op til Googles krav og retningslinjer, er der markant større chance for, at din hjemmeside vil rangere højt i den organiske søgning. 

Når vi arbejder med SEO har vi dog altid brugeren først og robotten bagefter. Det betyder, at de optimeringer, vi laver på din hjemmeside, og de tekster vi producerer, først og fremmest har fokus på at imødekomme brugerne og give dem det, de søger. Det er desuden vores erfaring at informativ, letforståelig og brugbar information belønnes af Google og at det er sådan, vi skaber de bedste resultater.

Søgeordsanalysen udgør fundamentet i dit SEO-arbejde

For at få det bedste og mest effektive resultat, starter vi altid vores SEO-arbejde med en grundig søgeordsanalyse. Søgeordsanalysen er en proces, som altid bør ligge tidligt i forløbet, da den på mange måder danner udgangspunktet for det videre arbejde. 

Med en søgeordsanalyse finder vi i fællesskab frem til, hvilke søgeord der er de rigtige for din forretning. Mere synlighed er nemlig ikke en værdi i sig selv, hvis den øgede trafik ikke kommer fra relevante, potentielle kunder. Vi er ikke blot optaget af, at øge trafikken på din hjemmeside, men om at øge mængden af den rigtige trafik, dvs. den, som har gode muligheder for at konvertere til salg. 

Søgemaskineoptimering i Holstebro og det øvrige Vestjylland

Du har formentlig en virksomhed i Holstebro, siden du er havnet her. Men det kan sagtens være, at din målgruppe ikke kun holder til i Holstebro. Du har måske kunder fra hele Nordvestjylland eller sågar hele Danmark. 

Med SEO kan du i princippet tiltrække kunder fra hele verden, så spørgsmålet er, hvor vi skal ligge fokus. Det afhænger bl.a. af dine mål og forventninger. Uanset om vi vælger at fokusere på lokal SEO eller landsdækkende SEO, kan vi altid ændre strategi og sadle om. 

Når du vælger os som dit SEO bureau Holstebro, binder du dig ikke til en bestemt type SEO. Vi kan udvide dine aktiviteter til at dække mere og bredere end bare Holstebro, såfremt du ønsker det. 

Vi hjælper dig med løbende at opdatere din SEO-strategi, så den altid er i overensstemmelse med, hvor din forretning er. 

En tæt SEO samarbejdspartner

Som din SEO-samarbejdspartner, kan vi bedst hjælpe dig, når vi er så tæt på dig og din forretning som muligt. 

Derfor vil vi ikke bare være din leverandør af SEO, men din forlængede arm og en helt integreret del af din forretning. Det er nemlig vores erfaring, at jo tættere vi er på din kerneforretning, jo bedre resultater kan vi skabe sammen. 

Skal vi tage en snak?

Ønsker du at høre mere om et samarbejde med os, og hvilke muligheder vi ser for at vækste jeres forretning? Så udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig, og tager en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skalere din forretning.