SEO-Bureau Ikast

SEO Bureau i Ikast, som har fokus på mennesker og data

Leder i efter en SEO-samarbejdspartner til jeres virksomhed i Ikast, så er Marketingfabrikken et godt sted for jer at lande. En strategisk og helhedsorienteret indsats med SEO, kan give jeres forretning en bedre digital tilstedeværelse og dermed en øget mulighed for vækst i virksomheden. Vi vil meget gerne høre mere om jeres virksomhed. Så tag gerne fat i os. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan vækste jeres forretning.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Søgemaskineoptimering skaber langvarige resultater

Søgemaskineoptimering bør altid være rygraden i din online markedsføring. Søgemaskineoptimering skaber nemlig langvarige resultater, som din virksomhed kan nyde godt af mange år frem. 

Søgemaskineoptimering er en bred disciplin, som består af en lang række forskellige fokusområder, som fx teknisk arbejde, søgeordsanalyse, on-page optimering, linkbuilding, struktureret data, tilgængelighed, brugervenlighed og meget mere. Det er summen heraf, som afgør om det er din virksomhed, eller dine konkurrenters, som ligger på toppen på Google. 

Når vi arbejder med søgemaskineoptimering, er det altid med en helhedsorienteret tilgang, hvor vi inkluderer alle områderne. Det er vores erfaring, at det er sådan de bedste resultater skabes. 

Dog tager vi selvfølgelig udgangspunkt i din aktuelle situation, og fokuserer på de områder, hvor du vil få den største og mest markante effekt først.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

SEO der kan aflæses på bundlinjen

Bedre placering på Google har i sig selv ikke nogen værdi for din forretning. En bedre placering har først værdi, når den kan aflæses direkte på bundlinjen i form af højere omsætning og et større overskud. 

Derfor arbejder vi altid med effektiv SEO. Effektiv SEO handler ikke bare om at tiltrække mere trafik til din hjemmeside, men om at tiltrække den rigtige trafik, som har gode muligheder for at give konverteringer. Det skal nemlig give direkte udbytte for din forretning at arbejde med SEO – det er ikke nok med flotte tal, hvis ikke resultaterne kan ses på bundlinjen.

Derfor har vi altid fokus på at generere relevant trafik, når vi arbejder med SEO. Trafik, som fører til handling og som skaber værdi for din forretning. SEO har dog også andre afledte effekter end salg. Det kan fx være i form af øget brandkendskab, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, download af brochurer eller andet. 

Når alt kommer til alt, skal SEO dog være profitabelt for din forretning. Sagt direkte, så skal du tjene penge på det SEO-arbejde, vi laver. Vi regner derfor eventuelle afledte effekter af SEO-arbejdet som sidegevinster.

Når du vælger os som dit SEO bureau i Ikast, kan du regne med, at vi har fokus på forretningsorienteret SEO, som øger din omsætning.

Gennemsigtig SEO som er til at forstå

Hvis du synes, at ord som linkbuilding, on-page SEO og struktureret data lyder som volapyk, så forstår vi dig godt. Det er vigtigt for os, at det SEO-arbejde vi laver for dig, er til at forstå. Derfor sørger vi altid for at orientere dig om hvad vi laver og hvorfor. 

Hos os får du derfor ikke bare tilsendt en rapport hver måned eller hvert kvartal, men bliver i stedet løbende orienteret og taget med på råd af en af vores SEO-eksperter. Du får en fast kontaktperson, som du altid kan tage fat i, hvis du ønsker en status, har spørgsmål eller input. Hos os skal du ikke igennem en omstilling først – du ringer eller skrive bare direkte til din kontaktperson, som altid står til rådighed. 

Vi sørger selvfølgelig for, at du også får en rapport, hvor du kan se tallene bag arbejdet, men vi gennemgår den altid sammen med dig. Har du fx en webshop, kan du aflæse direkte i vores SEO-rapport, hvor meget af din omsætning som stammer fra SEO-indsatsen. På den måde kan du altid følge med i, om du får din investering hjem.

Vil du have hjælp til SEO i Ikast?

Ønsker du at høre mere om et samarbejde med os, og hvordan vi ser at vi kan vækste jeres forretning. Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med jeres SEO indsats.