SEO Bureau København

SEO Bureau i København, som sikrer dig synlighed på Google

Er du på udkig efter et SEO Bureau i København? Selvom vi har hovedkontor i Odense, skal afstanden ikke skille os ad. Vi har kunder fra hele landet, heriblandt også København, og lægger gerne vejen forbi dig, til en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå en højere placering på Google og derigennem få flere kunder.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Hvorfor er SEO vigtigt?

Langt de fleste købsbeslutningsprocesser i dag starter på Google. Flere undersøgelser har vist, at op mod 80% af alle købsprocesser starter med en søgning på Google. Det kan enten være for at finde information om produktet, sammenligne priser eller for at se hvilke forhandlere af produktet, der befinder sig i nærheden.

Derfor er det altafgørende at din virksomhed er til stede på Google, når potentielle kunder søger efter produkter eller serviceydelser, som du tilbyder. Og her er det ikke helt ligegyldigt, hvor højt du rangerer på Google. Undersøgelser har nemlig også vist, at det er langt de færrest, som klikker sig videre på side to af Google’s søgeresultater. Er din virksomhed derfor ikke at finde på side et, når der søges på ord eller sætninger, som har relation til din virksomhed, er chancen for at der bliver klikket ind på din hjemmeside minimal.

Hos Marketingfabrikken har vi mange års erfaring i søgemaskineoptimering og i at hjælpe virksomheder – store som små – med at opnå mere synlighed og en bedre rangering på Google.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

Godt begyndt er halvt fuldendt

Man siger, at en god begyndelse forøger muligheden for en vellykket fortsættelse og afslutning. Det tror vi på.

Før vi går i gang med vores SEO-arbejde, sørger vi derfor altid for at lave et grundigt forarbejde, hvor vi bl.a. afdækker hvilke søgeord, der er relevante for lige præcis din virksomhed. På den måde sikrer vi, at din virksomhed rangerer højt, når der søges på ord eller sætninger, som har relation til din virksomhed.

En højere rangering på Google er nemlig ikke en værdi i sig selv. Det handler om at rangere højt, når der søges efter produkter eller ydelser, som din virksomheder tilbyder, eller andet, som har relation til din virksomhed. Det nytter fx ikke særligt meget, at du ligger nummer et når der søges efter stereoanlæg hvis du driver en frisørsalon.

Ved at sørge for, at din virksomhed rangerer højt på de rigtige søgeord, sikrer vi samtidig at den øgede trafik kommer fra personer, som har en reel interesse i de produkter eller serviceydelser, som din virksomhed tilbyder. Øget trafik og flere besøgende på din hjemmeside skal i sidste ende kunne aflæses på bundlinjen, og det kan den kun, hvis den kommer fra potentielle kunder.

Hos Marketingfabrikken er vi derfor meget optaget af at få fat på “kvalitetstrafik” til din hjemmeside – dvs. den der konverterer, fremfor blot at fokusere på kvantitet.

Andre søgemaskiner end Google

Vi oplever i disse tider en tendens til, at flere og flere søger væk fra Google og i stedet benytter konkurrerende søgemaskiner som fx Bing, Yahoo, DuckDuckGo mv. Det skyldes, at der blandt nogen er utilfredshed over Google’s monopollignende tilstande på søgemaskineområdet.

Google er dog fortsat den suverænt største søgemaskine og derfor også den, vi arbejder overvejende med, men vores arbejde med søgemaskineoptimering giver samtidig også gevinster på de øvrige søgemaskiner, så din virksomhed også vil være at finde hér, for de brugere, som ikke benytter Google.

Skræddersyede SEO-løsninger

Virksomheder er forskellige og kommer fra forskellige brancher, fag og arbejdsområder. Nogle brancher er meget konkurrenceprægede, mens andre er mindre. Nogle virksomheder kræver derfor søgeord, hvor man må tænke ud af boksen, mens det ved andre er mere lige til. Virksomheder kommer desuden også fra vidt forskellige udgangspunkter. Der er således stor forskel på, om du driver en nystartet virksomhed, eller en veletableret virksomhed, som har været på markedet i mange år.

Hos Marketingfabrikken skræddersyer vi derfor altid vores SEO-løsninger til den enkelte virksomhed. Vi lægger en plan og en strategi, i samarbejde med dig, med udgangspunkt i lige præcis din case. Når det kommer til SEO, er der nemlig ikke tale om ‘one size fits all’. Her skal den enkelte SEO-strategi derimod nøje tilpasses den enkelte virksomheds behov, ønsker, budget og udgangspunkt.

En tæt samarbejdspartner

Forudsætningen for, at vi kan sammensætte en SEO-strategi for din virksomhed, som skaber langvarige og solide resultater, er, at vi både kender dig, din forretning og ikke mindst dine kunder.

Derfor vil vi med ind i maskinrummet af din virksomhed, for jo mere vi ved om dig, og jo tættere vi er på din kerneforretning, jo bedre resultater kan vi skabe sammen. Det er vores klare erfaring.

Når I vælger os som jeres SEO Bureau i København, får I derfor ikke bare en leverandør, som I ikke har nogen særlig relation til. I får derimod en samarbejdspartner og sparringspartner, som løbende kommer med idéer og nye tiltag – hvis I altså ønsker det. Vores erfaring er nemlig, at et samarbejde med en flydende dialog, løbende ping-pong og udveksling af idéer, er det, der skaber de bedste resultater.

Er du klar til at få flere kunder?

Er du klar til at stryge til tops på Google? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om, hvordan vi med SEO, kan hjælpe din virksomhed til at blive mere synlig og dermed få flere kunder og mere salg.