SEO-Bureau Kolding

SEO Bureau i Kolding, som har fokus på mennesker og data

Er du på udkig efter et SEO bureau til jeres virksomhed i Kolding, som kan hjælpe jer med at opnå en øget digital synlighed, med fokus på vækst? Så er du kommet til det rette sted. Vi har kontor både i Odense og Aarhus, men samarbejder naturligvis med virksomheder fra Kolding, og sammen skaber vi en strategisk SEO indsats, som kan skabe gode resultater for jer. Vi vil meget gerne høre mere om jeres forretning. Så tag gerne fat i os. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan øge væksten for jeres forretning.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

SEO er rygraden i din online markedsføring

Når det kommer til online markedsføring, udgør SEO rygraden. Det er fundamentet, når det kommer til din virksomheds digitale tilstedeværelse. 9 ud af 10 danskere søger på Google, når de skal finde produkter eller serviceydelser, som de er interesseret i. Google er dermed en uundværlig kilde til trafik for enhver virksomhed – uanset branche, målgruppe og lokation. 

SEO står for Search Engine Optimization, og kan på dansk oversættes til søgemaskineoptimering. SEO går i al sin enkelthed ud på at optimere og forbedre placeringen af din hjemmeside eller webshop, så den bliver synlige når potentielle kunder søger på ord eller sætninger, som har relation til de produkter eller tjenesteydelser, som din virksomhed tilbyder.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

SEO er summen af mange ting

Men SEO er dog langt fra simpelt. Det er en kompliceret disciplin, som kræver mange års erfaring at mestre. SEO består af en bred palette af forskellige indsatsområder, som fx mobiloptimering, tilgængelighed, hastighedsoptimering, linkbuilding, tekstproduktion, søgeordsanalyse og meget mere. 

Det er summen af alle disse indsatser, som afgør, om det er din virksomhed, eller dine konkurrenters, som ligger i toppen på Google. 

Hos Marketingfabrikken har vi derfor samlet et team af specialister inden for hvert vores område. Vi bruger hinanden på kryds og tværs og udnytter synergierne imellem os til fulde. Det er det, der gør os gode. 

Tæt SEO samarbejdspartner i Kolding

Som SEO bureau ligger vi vægt på det tætte samarbejde og de nære relationer. Det gælder både internt mellem os selv, men i høj grad også, når det kommer til vores kunder – eller samarbejdspartnere, som vi hellere vil kalde dem. Vi ønsker nemlig ikke ”bare” at være din leverandør af SEO og online markedsføring – vi vil være din tætte sparringspartner og en integreret del af din forretning. Det er nemlig vores klare opfattelse, at de bedste resultater skabes, når vi er tæt på både din kerneforretning og dine kunder. 

Som dit SEO bureau i Kolding, kan du derfor forvente en samarbejdspartner, som er proaktiv og løbende kommer med idéer og nye tiltag – alt sammen med det fokus, at skabe de bedste resultater for dig.  

 

Brugeren i højsædet

Når vi arbejder med SEO, gør vi det altid med brugeren i højsædet. For selvom SEO i høj grad handler om at optimere og tilpasse sit indhold til søgemaskinernes algoritmer, så skal indholdet på din hjemmeside også være informativt, velskrevet og tilfredsstille dine kunders behov. 

Vi har derfor altid fokus på at imødekomme brugeren og ikke kun søgemaskinen, når vi laver SEO. Det er desuden også vores erfaring, at Google belønner dem, som leverer den information, brugeren søger. Der er derfor ikke nogen modsætning mellem at skrive gode tekster og opnå stærke resultater med SEO – tværtimod. 

Skal din virksomhed i top på Google?

Hvis du er klar på at tage en snak omkring jeres SEO indsats, og hvordan vi kan assistere, så tag endelig kontakt til os. Vi vil meget gerne være med til at løfte jeres forretning sammen med jer.

Vi glæder os til at høre fra dig.