SEO Bureau Odense

SEO Bureau i Odense, som sikrer dig synlighed på Google

Er du på udkig efter en lokal samarbejdspartner i Odense, som kan hjælpe din virksomhed med at opnå mere synlighed online og en bedre placering på Google? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Marketingfabrikken har vi hovedkontor på Havnegade 29 i Odense C, kun få minutter fra centrum, og du er altid meget velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få mere trafik på hjemmesiden og herigennem flere nye kunder.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Vær der, når kunderne har brug for dig

Du skal være til stede, når kunderne har brug for dig. Og for de fleste starter rejsen på Google. Derfor er det afgørende, at du er synlig, når der bliver søgt efter produkter eller serviceydelser, som din virksomhed tilbyder.

Man kan groft sagt sige, at hvis din virksomhed ikke er at finde på side 1 på Google, når der søges efter produkter eller ydelser, som har relation til din virksomhed, så findes du ikke. Og hvis du ikke er synlig, bliver du heller ikke taget i betragtning, når kunderne skal vælge.

Ved at arbejde aktivt og strategisk med SEO, kan du styrke din digitale tilstedeværelse, og opnå en bedre placering på Google. Dermed åbner du op for nye potentielle kunder mere salg.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

SEO med kommercielt fokus

Flere besøgende på din hjemmeside og mere digital synlighed, bliver dog først rigtigt interessant, når det også udmønter sig i flere kundehenvendelser og mere salg. Mere trafik er med andre ord ikke en værdi i sig selv – der skal være et kommercielt potentiale.

Derfor er vi meget optaget af, at vi ikke bare øger trafikken på din hjemmeside, men at vi øger den med potentielle kunder, som har en reel interesse i de produkter eller ydelser, som din virksomhed tilbyder.

Det sikrer vi bl.a. ved at lave et grundigt forarbejde, hvor vi i samarbejder med dig, udarbejder en søgeordsanalyse, hvor vi finder frem til de søgeord, som er relevante for din virksomhed. Dermed vil din virksomhed blive mere synlige, når potentielle kunder søger på ord eller sætninger, som har relation til din forretning. Du vil på den måde opleve en stigning af de “rigtige” besøgende, som har et stort potentiale for at blive konverteret til salg.

SEO Bureau i Odense med lokalkendskab

Har du en lokal butik, forretning eller virksomhed i Odense, og vil du gerne blive fundet, når kunder i lokaleområdet søger efter produkter eller ydelser, som du tilbyder? Så er det vigtigt at have fokus på lokal SEO. Ved at have fokus på lokal søgemaskineoptimering, vil din virksomhed lettere blive fundet, når potentielle kunder fra Odense eller omegn søger efter dig. Det kan fx være din lokalitet, kontaktoplysninger eller varer/tjenesteydelser som du tilbyder.

Har du et ønske om lokal tilstedeværelse, uanset hvilken branche du befinder dig i, kan vi hos Marketingfabrikken hjælpe dig. Vi har hovedkontor i Odense og har haft det lige siden begyndelsen. Vi ikke bare arbejder her, vi lever og bor her. Vi kender derfor til lokalområdet, og bruger naturligvis det kendskab aktivt i det arbejder vi laver for vores kunder. Vi har således flere års erfaring i at skabe dokumenterbare resultater for både store og små virksomheder i Odense og omegn – det gælder uanset om din virksomhed opererer i Odense, på Fyn, i hele Danmark eller internationalt.

Kom i gang med SEO i Odense

Er du klar til at blive mere synlig i Odense og omegn og få flere lokale kunder? Så lad os komme i gang. Ved at vælge os som dit lokale SEO bureau i Odense, kan vi med vores lokale kendskab til området, sørge for at du får mest muligt ud af dit SEO-budget.

Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig i Odense og resten af Danmark.