SEO Bureau Silkeborg

SEO Bureau i Silkeborg, som har fokus på mennesker og data

Hvis du har en virksomhed, som er etableret i Silkeborg, og du ønsker at samarbejde med et bureau, som har fokus på søgemaskineoptimering, og som for at skabe værdi for jeres virksomhed – Så er Marketingfabrikken klar på et samarbejde. Vi har kontor både i Odense og Aarhus, men samarbejder gerne med virksomheder som din i Silkeborg, og sammen skaber vi en strategisk SEO indsats, som kan skabe gode resultater for jer. 

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Lokal SEO i Silkeborg

Har du en lokal forretning i Silkeborg, og ønsker du at få flere lokale kunder? Så er lokal SEO essentielt. Det gælder uanset hvilken branche du bevæger dig i og hvilken type forretning du driver. SEO er både relevant for den lille lokale frisørsalon og den store landsdækkende handelsvirksomhed. 

Lokale søgninger på Google, er ofte søgninger, hvor kunden har brug for oplysninger nu og her. Det kunne fx være adressen på din forretning, åbningstiderne eller kontaktoplysninger. Disse søgninger har typisk også en langt højere konverteringsrate sammenlignet med andre typer søgninger. Derfor er lokal SEO utrolig vigtigt, og et område, som du ikke kommer udenom, hvis du ønsker flere lokale kunder.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

En holistisk tilgang til SEO

SEO er en sammensætning af mange forskellige discipliner og områder, som til sammen afgør, hvordan din hjemmeside er placeret på Google. SEO handler bl.a. om linkbuilding, tekstproduktion, søgeordsanalyse, brugeroplevelse, tilgængelighed samt dét, vi kalder teknisk SEO, som bl.a. består af hastighedsoptimering, brugervenlighed, meta-beskrivelser, sidetitler, døde links og meget, meget mere. 

Vi arbejder altid med SEO ud fra en holistisk tilgang, hvor vi har fokus på alle områderne inden for SEO og ikke bare ét eller to. Det er nemlig vores erfaring, at det er sådan, man skaber de bedste resultater. 

Vores helhedsorienterede tilgang til SEO, gør sig i øvrigt også gældende på tværs af platforme, som vi altid forsøger at udnytte synergierne af. Det kan fx være mellem SEO og Google Ads eller SoMe-annoncering. Vi forsøger altid at tænke de forskellige medier sammen, når vi arbejder med SEO.

Gennemsigtig SEO der er til at forstå

Vi oplever af og til virksomheder, som er skeptiske overfor SEO bureauer. Det skyldes formentlig, at mange bureauer blot sender en rapport til deres kunder en gang om måneden, og så er det ellers op til kunden selv, at forstå tallene. 

Hos Marketingfabrikken gennemgår vi altid dine resultater med dig. Det er vigtigt for os, at der altid er fuld gennemsigtighed, i det vi laver. Derfor sørger vi altid for, at du løbende bliver orienteret om, hvordan det går med din SEO-indsats, hvordan din hjemmeside performer og hvilke tanker og idéer vi har til forbedring. 

Et hold af SEO-specialister

Hos Marketingfabrikken har vi samlet et hold af nøje udvalgte specialister inden for SEO. Vi er alle eksperter inden for hvert vores område, og bruger hinanden på kryds og tværs hver dag – alt sammen med det samme mål; at skabe resultater for dig og din forretning. 

Når du vælger os som dit SEO bureau i Silkeborg, får du ikke bare en leverandør af søgemaskineoptimering. Du får en samarbejdspartner med et stort personligt engagement, som går ind i dit projekt med ild og sjæl. 

Vi vægter det tætte, relationelle samarbejde højt. Du vil derfor opleve et bureau, som ønsker løbende sparring og som aktivt og engageret kommer med idéer og input. 

For at opnå de bedste resultater, har vi nemlig også brug for din viden, for i sidste ende du er den, der kender din forretning bedst. 

Vi ønsker med andre ord at blive din forlængede arm, som du altid kan gå til, hvad end der skal tales SEO, digital markedsføring eller forretning.

Skal vi tage en snak om dit SEO-projekt?

Hos Marketingfabrikken hjælper vi både virksomheder, som skal i gang med SEO, og virksomheder, som længe har arbejdet med SEO. Uanset hvad, er vores fokus altid på fleksible, skræddersyede løsninger, som skaber langvarige, stærke resultater.

Du kan ringe til os på tlf. 50161016. VI gælder os til at høre mere om din forretning.