SEO-Bureau Vejle

SEO Bureau i Vejle, som har fokus på mennesker og data

Hvis du har en virksomhed i Vejle, som leder efter en SEO-samarbejdspartner, så er du landet et godt sted. Marketingfabrikken har til huse i Odense og Aarhus, men vi samarbejder med virksomheder fra hele landet. Vi kan således sagtens hjælpe din virksomhed i Vejle med Søgemaskineoptimering i Vejle. Vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres forretning, og sammen drøfter, hvordan vi sammen kan skalere jeres forretning med SEO. 

 

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Vær der, hvor dine kunder er

Hvis du vil have flere kunder, er det vigtigt du er der, hvor dine kunder er. 

9 ud af 10 danskere søger på Google, når de skal finde produkter eller serviceydelser, som de er interesserede i. Derfor er din virksomhed nødt til at være synlig på Google, hvis du vil øge potentialet for mere salg og flere kunder. 

Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvornår din virksomhed er synlig på Google. Det skal være når der søges efter ord eller sætninger, som er relevante i forhold til produkter eller ydelser, du tilbyder. Og det skal ikke mindst være på side ét, for som man siger; så er det bedste sted at skjule en forbrydelse side to på Google, for her, er der ingen der leder.

Det handler dog ikke bare om at være synlig og få flere besøgende til din hjemmeside, men om at tiltrække de rigtige besøgende, som har de bedste muligheder for at konvertere til salg. Synlighed skal nemlig i sidste ende kunne aflæses på bundlinjen.

Derfor sørger vi altid for at lave en grundig søgeordsanalyse, hvor vi, i samarbejde med dig, analyserer os frem til hvilke søgeord der er de væsentligste for din forretning. Der er nemlig ingen der kender din virksomhed bedre end dig selv.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

En tæt SEO samarbejdspartner i Vejle

Som SEO Bureau ligger vi meget vægt på det tætte samarbejde. Et tæt samarbejde med vores kunder, har været en grundværdi hos os, lige siden begyndelsen. Det er nemlig vores erfaring, at vi sammen skaber de bedste resultater, når vi har en løbende dialog og er med helt inde i maskinrummet af din forretning. For jo mere vi ved om dig, jo bedre kan vi hjælpe dig med at få succes. 

Når du vælger os som dit SEO Bureau i Vejle, får du derfor ikke bare en leverandør af søgemaskineoptimering. Du får en sparringspartner, som ønsker at være en integreret del af din forretning. Hos os får du ikke bare en månedlig rapport, hvor du kan se, hvordan det går, men derimod løbende sparring, ping-pong og en flydende dialog – hvis du altså ønsker det. 

Kom i gang med SEO i dag

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i Vejle med SEO? 

SEO er en flerfaglig disciplin, som handler om mere, end bare at finde de rigtige søgeord. SEO handler også om linkbuilding, hastighedsoptimering, brugeroplevelse, mobiloptimering og meget mere. Det er summen heraf som afgør, om det er din hjemmeside, eller dine konkurrenters, som stryger til tops på Google. 

Hos Marketingfabrikken tør vi godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til SEO. Vi mestrer alle områdets discipliner, og har fokus på at skabe langvarige og rentable resultater, som kan ses på bundlinjen.

Skal vi komme i gang? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre mere om din virksomhed.