SEO Odense – Søgemaskineoptimering der giver placeringer

Hvis du er på udkig efter at få lavet professionel SEO i Odense, er du kommet til rette sted. Søger du derimod mere information om SEO, indbyder vi dig hermed til at læse vores meget gennemførte skriblerier herom:

Hvad er SEO? // SEO-optimering

SEO i Odense

Marketingfabrikken er et firma med lokation i Odense, der tilbyder god og professionel søgemaskineoptimering – også kendt som SEO. Vi holde til på havnen i Odense, hvor vi laver SEO for vores kunder.

Vores fokus er altid at skabe de bedst mulige placeringer for dig og din forretning, du kan opnå øget, relevant trafik til dit website, så dine potentielle kunder nemmere finder din virksomhed på Google hvilket i sidste ende kan give dig en øget omsætning. 

Du har søgt på “SEO Odense”

For at gå et lille skridt tilbage. Faktisk til før du overhovedet kom ind på denne hjemmeside.

Du er her med al sandsynlighed netop nu, fordi du lige har søgt på “SEO Odense” eller “SEO i Odense”, hvorefter du klikkede dig ind på denne side, som er optimeret til netop at rangere på disse søgeord.

Årsagerne til at du søgte på netop “SEO Odense” kan være mange, men en af dem er med rimelig sandsynlighed, at du på udkig efter SEO optimering af din virksomheds hjemmeside, som du har et fokus på Odense.

Hvis du har behov for en ny hjemmeside, eller en brushing af den du har, så den fremstår bedst muligt over for dine nye besøgende, er det også noget Marketingfabrikken tilbyder.

 

En uforpligtende samtale

Derfor er SEO vigtigt:

  1. Op mod 99 % af hjemmesiders trafik kommer fra søgetrafikken på Google
  2. Op til 70 % af dem der søger på Google klikker kun på resultater fra side 1
  3. Mere end 70 % af klik på Google er på de organiske resultater (altså de resultater som søgemaskineoptimering får frem)

Bliv synlig i hele landet

Med god SEO kan du blive synlig i hele landet, på de søgeord som er vigtige for din forretning. Selvom din forretning ligger i Odense, kan du altså sagtens nå ud til det nordligste Jylland eller det østligste Sjælland. Du opnår en bredere synlighed end dine konkurrenter, da disse ofte kun fokuserer på lokalområdet – altså får du og din forretning en konkurrencefordel.

Marketingfabrikken sørger for, at du bliver fundet på de søgeord, du gerne vil findes på, og som er en god forretning for dig.

Bliv synlig lokalt med lokal SEO

Ikke alle forretninger har behov for at blive eksponeret i hele landet. Mange virksomheder har deres virke i et defineret lokalområde, hvor det ikke vil give mening at bevæge sig ud over. Dette kunne eksempelvis være en vinduespudser i Odense, som ikke ønsker at få henvendelser fra Skagen.

Det er her at lokal SEO kommer ind i billeder. Det er en disciplin der sørger for, at du bliver fundet på vigtige søgeord i dit lokalområde, og som udgangspunkt kun der.

Du kan læse mere om søgemaskineoptimering fra Marketingfabrikken lige her.

En løsning der matcher dig

Din virksomhed er unik, og det er dine behov og ønsker også. Derfor foretrækker vi at lave et godt, tæt samarbejde med dig og din virksomhed, så vi bedre forstår præcis hvad der er vigtigt for dig. Det gør os i stand til at udføre vores arbejde bedre, og i sidste ende muliggør det de gode resultater, som du har behov for.

Hos Marketingfabrikken er den tætte dialog essentielt, og vi sørger for løbende at holde dig ajour med din SEO-løsning. Med vores tekniske færdigheder og erfaring tager vi os også af al det tekniske som forelægger omkring SEO. Så du trygt kan lade os tage os af alt det tekniske SEO.

Lad os tage et møde i Odense – eller et sted tæt på dig, så vi kan få startet den gode dialog.