Ny hjemmeside

Styrk din forretning med en ny hjemmeside

Hjemmesiden er din virksomheds digitale moderskib. Det er her, hvor du vælger, hvordan virksomhed skal tage sig ud, og hvordan brugerrejsen fra start til slut skal strikkes sammen.

OBS: Vi laver som udgangspunkt kun hjemmesider, hvor vi også forestår markedsføringen bagefter.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

En ny hjemmeside der giver kunder

Tiderne skifter – det samme gør kravene til en hjemmeside. De fleste ved efterhånden, at en hjemmeside skal være hurtigmobilvenlig og sikker. Det er vi naturligvis enige i – men vi tager den også skridtet videre. En ny hjemmeside bør nemlig indtænke brugeren som det allerførste, altså, hvordan denne agerer og tænker, så vi bedst muligt kan imødekomme de forskellige behov, og du kan få solgt din ydelse eller dit produkt. En hjemmeside hvor brugervenlighed er tænkt rigtigt ind, er en hjemmeside der giver dig (markant) flere kunder.

Mads sidder til dagligt med vores kerneforretning og søgemaskineoptimering. Han koordinerer samtidig også hjemmesideprojekter for kunder, og sørger for, at du får præcis det du ønsker - og har behov for. Mads' tilgang er med brugervenlighed for øje, og han sørger for trygt at føre dig og din nye hjemmeside sikkert fra havn.

Vi har lavet mange hjemmesider

Henover årene er det blevet til mange nye hjemmesider for virksomheder. Små som store. Den erfaring vi har opbygget henover årene, tager vi naturligvis med os, når vi starter på dit projekt. Vi ved, hvad der rører sig i branchen, og vi ved, hvad der skal til, for at din hjemmeside kan komme til at præstere.

Derfor siger vi også vores mening, når vi sammen med dig lægger en plan for hjemmesiden. Vi lytter naturligvis til hvad du siger, men du kan også forvente, at vi siger både til og fra, hvis vi mener at siden skal i en bestemt retning – naturligvis kun for dit bedste.

Se mere om køb af hjemmeside her.

Du får det du skal bruge – og mere til

Vi er naturligvis helt med på, hvad der som absolut minimum kan og skal forventes af en ny hjemmeside. Allerede inden vi er gået i gang, kan du være sikker på at din hjemmeside:

  • Er responsiv (præsentabel og funktionel på alle apparater)
  • Har et unikt design (vi kan lave dit eget design eller tilkoble vores professionelle designer)
  • Er brugervenlig – vi gør en dyd ud af at tænke din bruger først
  • Er hurtig (vi mener det – din hjemmeside bliver meget hurtig)
  • Har opsat de væsentligste programmer og systemer

Og en hel del mere. Inden vi går i gang får vi afstemt præcis hvilke behov du og din nye hjemmeside har, og så går vi hele vejen for at få lavet dit fremtidige moderskib.