Webbureau Odense

Vi er dit webbureau i Odense

Marketingfabrikken er et webbureau i Odense, der skaber resultater hver eneste dag.

Bureauet blev etableret 2015 med et mål om at skabe tætte samarbejder med kunder, og levere gode, målbare resultater gennem et serviceniveau der ligger udover det sædvanlige. Du kan læse mere om hvordan vi arbejder lige her.

Dette fokus er bibeholdt, og det er ikke uden stolthed, at vi kan sige, at vores kunder bliver hos os, når samarbejdet først er startet.

I 2020 udvidede vi med vores afdeling i Aarhus, hvor to af landets absolut dygtigste inden for hhv. Facebook Ads og Google Ads kom med på holdet, og effektivt gjorde Marketingfabrikken til et webbureau med tre partnere bag sig.

Marketingfabrikken
Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Et seriøst webbureau

Når du indgår et samarbejde med Marketingfabrikken, indgår du i et samarbejde, hvor du får stillet en række førende konsulenter inden for deres felt, som har en indgående forretningsforståelse, til din rådighed. Alle ansatte i Marketingfabrikken er nøje udvalgte, og det er mennesker, som gør en dyd ud af at skabe resultater for dig.

En løsning fra Marketingfabrikken er gennemarbejdet, og du bliver inkluderet i processen, så din succes kan blive skabt – det mener vi, er et rigtigt samarbejde.

Vi kender Odense, for vi bor her selv

Vores hovedkontor har til huse i Odense, og vi samarbejder også med op til flere lokale aktører, som spænder over alt fra små lokale butikker til større kontorbaserede virksomheder. Vores kendskab til lokalmiljøet bruger vi naturligvis i det arbejde, vi laver for vores kunder i Odense, da det giver de bedste resultater.

Når vi arbejder med virksomheder i Odense, gør vi det med vores kerneydelser, hvor vi gennem flere år har skabt (dokumenterbare) resultater – uanset om det er virksomheder der kun opererer i Odense, på Fyn, i hele Danmark eller internationalt. De ydelser er udvikling af nye hjemmesider, som skaffer relevante besøg til gennem bl.a. søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook Ads