Marketingfabrikken – Et webbureau i Odense

Marketingfabrikken er et webbureau i Odense, der skaber resultater hver eneste dag.

Bureauet åbnede op i 2015 med et fokus på at samarbejde med kunder omkring at skabe gode, målbare resultater gennem et serviceniveau der ligger udover det sædvanlige.

Dette fokus er bibeholdt, og det er ikke uden stolthed, at vi kan sige, at vores kunder bliver hos os, når samarbejdet først er startet.

 

Marketingfabrikken, webbureau i odense

Et seriøst webbureau

Når du indgår et samarbejde med Marketingfabrikken, får du en samarbejdspartner der er knivskarp til online markedsføring, og som gør en dyd ud af at skabe resultater for dig.

En løsning fra Marketingfabrikken er gennemarbejdet, og du bliver inkluderet i processen, så din succes kan blive skabt – det mener vi, er et rigtigt samarbejde.

Hvis du vil se lidt mere til vores faglige ekspertise, kan du få viden gennem vores artikler, som ligger frit tilgængelige her. På særlige tidspunkter afholdes der også gratis seminarer, hvor du får en masse spændende viden serveret på et niveau i øjenhøjde og gennem eksempler fra Marketingfabrikkens hverdag.

 

Sådan arbejder vi

Hos Marketingfabrikken er kunden i højsædet. Det er den klare ambition, at der skal være et tæt samarbejde kunde og Marketingfabrikken imellem.

Alle virksomheder er forskellige, og derfor bruger vi meget tid på at gå i dybden med din virksomhed, så der er fuld forståelse for hvad I kan og er gode til, og hvad jeres fremtidige drømme og ambitioner er for jeres virksomhed.

Marketingfabrikken er et webbureau på Fyn, der vil levere et samarbejde du er helt tilfreds med, og det mener vi kun kan lade sig gøre, hvis vi sætter os grundigt ind i hvem du og din virksomhed er.

Webbureau i Odense

Til dagligt holder Marketingfabrikken til på Fyn, mere præcist i hjertet af Odense.

Vi har kunder i hele landet, og kan naturligvis også hjælpe dig, uanset om du bor på Fyn eller ej. Hos os er der alt fra små lokale virksomheder, til store brands der har sit engagement i hele Danmark – og længere væk.

En uforpligtende dialog

Hvis du er på udkig efter et webbureau i Odense med fokus vækst for din virksomhed, så vil vi gerne indbyde dig til en dialog, hvor vi sammen kan vurdere din situation, og om Marketingfabrikken er et bureau for dig.

Kontakt os i dag enten via kontaktformular, vores kontaktside, e-mail eller telefon: 50 16 10 16.

Jeg vil gerne høre mere

Hvad siger kunderne?

Vi er stolte at de resultater, vi skaber - men tag ikke vores ord for det. Her kan du se, hvad vores kunder siger.

Jeg skriver den her anbefaling efter kun to måneders samarbejde med Marketingfabrikken, men jeg gør det med sikre fingre på tasterne. Selvom Marketingfabrikkens funktion som ud- og afvikler af en lille online-marketing-indsats i min forretning kræver mere tid end to måneder for rigtigt at bære frugt, er jeg meget tilfreds med samarbejdet.

Min glæde kommer af Marketingfabrikkens ekstremt veludviklede sans for service. De forstår, hvorfor jeg har brug for dem, og er både vidunderligt fleksibel, indlevende, vel-timet og præcis i sine leverancer. Jeg betragter Marketingfabrikken som en del af mit team og ser frem til at udvikle samarbejdet fremover.

Hvis der er flere timer til salg, skulle du tage at købe dem. Ellers gør jeg det.

Rasmus Holmgård

Kampagneansvarlig, Ost & Ko

SPIS! Odense Food Festival har længe trængt til en ny hjemmeside, og har netop overstået et fabelagtigt godt forløb med Marketingfabrikken, som har leveret denne vare til os. Jeg var nervøs for at købe en så vigtig ting som en hjemmeside, men Marketingfabrikken formåede i dén grad at møde mig som kunde med respekt og forståelse for mine egne manglende tekniske kompetencer, og finde hoved og hale i hvilke ønsker jeg havde til spisodense.dk. Processen har været meget tryg og jeg har følt mig særdeles godt taget hånd om, også når jeg har ændret holdning til afprøvede løsninger, og Marketingfabrikken pludseligt har været nødt til at ændre tidligere design- og funktionalitetsbeslutninger. Jeg er meget glad for slutproduktet og vil til enhver tid arbejde med Marketingfabrikken igen.

Tine Gudrun Petersen

Administrerende direktør, SPIS! Odense Food Festival

Når man som jeg, lever af at blogge, så er det uhyre vigtigt, at ikke bare ens hjemmeside står veludført og æstetisk flot, men også at ens markedsføringsstrategier er velgennemtænkte. Mads fra Marketingfabrikken har kunnet hjælpe mig med netop alt dette, som jeg hverken har uddannelse eller forstand på.

Resultaterne af vores samarbejde viste sig ret hurtigt at bære frugt, og jeg kan nu se, hvordan alle mine opskrifter ligger højt på Google og andre søgemaskiner, og hvordan min hjemmeside fremtoner professionel og unik. Vores samarbejde er langt fra slut endnu, da jeg ser Marketingfabrikken som en vigtig komponent i min virksomhed i mange år fremover. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Marketingfabrikken.

Maria Vestergaard

Indehaver, MariaVestergaard.dk