Facebook annoncering

Facebook annoncering åbner op for at væld af muligheder, til at opnå succes ud fra lige netop dine mål. Med en skræddersyet kampagne, kan du nå ud til de mennesker, der har relevans for din virksomhed.

Uanset om du ønsker mere trafik, nyhedsbrevstilmeldinger eller noget helt tredje, så kan du med Facebook annoncering opnå dette.

Erfaringen med Facebook annoncering hos Marketingfabrikken spænder fra små håndværkere til multinationale selskaber. Uanset dit behov, kan Marketingfabrikken hjælpe, så du kommer helt i mål.

Herunder kan du se en række af de muligheder du har med Facebook annoncering.

 

Annoncemuligheder

Flere likes

Et like afspejler bl.a. din virksomheds popularitet. Med en skræddersyet like-annonce kan du få gode og relevante likes, som kan være med til at styrke din forretning.

Øget salg

Med et godt produkt kan du øge salget og dermed omsætningen, ved hjælp af gode Facebook annoncer og en relevant målgruppe.

Mere trafik

Facebook er fremragende medie til at skabe relevant trafik med. Ved hjælp af skræddersyede annoncer vil din virksomheds hjemmeside meget hurtigt få mere trafik.

l

Tilmelding til nyhedsbrev

Du har mulighed for, at få nye modtagere af dit nyhedsbrev ved hjælp af Facebook. Med den rette annonceform, kan folk tilmelde sig nyhedsbrevet direkte i annoncen.

Installation af app

Har du en app, kan du øge antal af brugere ved hjælp af en app-annonce. Den tillader folk at downloade app’en direkte fra annoncen, og din brugerbase vokser nemt og bekvemt.

T

Synlighed

Facebook er for mange virksomheder et af de mest kost-effektive medier, til at opnå synlighed for både virksomhed og produkt.

I

Videovisninger

På Facebook er video et vigtigt værktøj i fremtidens markedsføring. Du kan effektivt engagere din målgruppe, og opnå de resultater du ønsker med video på Facebook.

u

Andet

Har du et særligt behov, så kontakt Marketingfabrikken for yderligere dialog, så den bedste løsning kan blive identificeret og sat i værk.

Målgruppe

Kom i kontakt med mennesker der er relevante for din virksomhed.

Demografi

Ud fra demo- og psykografiske kriterier kan du udforme din målgruppe. Det kunne eksempelvis være alder, køn og interesser.

Kundeliste

Hvis du har en god liste over dine kunder, kan denne bruges til at lave et såkaldt “custom audience” på Facebook. Med andre ord kan du målrette din markedsføring til dine kunder.

Websitetrafik

Har du installeret en Facebook-pixel på din hjemmeside, har du mulighed for at målrette din annoncering til mennesker der har besøgt din hjemmeside. Dette bruges blandt andet i remarketing.

Lookalike

Med “look-alike” kan du danne en målgruppe, der har de samme karaktertræk som besøgende på din hjemmeside/webshop, fans af din Facebook-side eller noget helt tredje.

Annoncering for din virksomhed

Lad os tale om hvordan din virksomhed kan blive styrket, ved hjælp af Facebook annoncering.

En uforpligtende samtale