Køb hjemmeside

Du søgte på “Køb hjemmeside” på Google, og er derfor med rimelig sandsynlighed interesseret i at få en ny og professionel hjemmeside til dig selv og/eller din virksomheder

Køb hjemmeside hos Marketingfabrikken

En ny hjemmeside fra Marketingfabrikken bliver skræddersyet lige præcis til dine ønsker og behov, og det er altid med brugervenlighed for øje. Både for dig som skal administrere siden, men også for dine kunder som skal besøge den.

Du vil få en flot, funktionel og tidssvarende hjemmeside, som kan hjælpe din virksomhed frem mod sine mål – og til den rette pris.

En hjemmeside købt ved Marketingfabrikken er altid lavet i WordPress, som er verdens mest udbredte system til hjemmesider. Grunden til dette er, at det er et enormt anerkendt, brugervenligt og sikkert system, hvilket er med til at sikre dig, at du får det bedst mulige resultat. Ydermere bliver systemet konstant opdateret, hvilket er med til at fremtidssikre din virksomheds hjemmeside.

Fordele ved køb af hjemmeside hos Marketingfabrikken

Mange udbydere binder deres kunder, når de sælger hjemmesider. Hos Marketingfabrikken køber du din hjemmeside én gang, og derefter er det dig der ejer den, så du kan gøre med den, hvad du vil. Der er altså ingen binding ved køb af hjemmeside hos Marketingfabrikken.

Når din nye hjemmeside bliver leveret, sørger Marketingfabrikken også for, at give dig undervisning, så du trygt og sikkert kan bruge din nye side.

Din side er naturligvis også optimeret til den tid vi lever i – altså er den responsiv (bliver vist flot på både computer, tablet og smartphone) – Det er i øvrigt også et krav, hvis du vil rangere højt på Google.

Hos Marketingfabrikken udbydes der også søgemaskineoptimering (SEO), og vi hjælper naturligvis gerne med at skabe relevant trafik til din spritnye hjemmeside

Tryghed fra start til slut

Med den erfaring, som Marketingfabrikken har opbygget for andre samarbejder, sørger vi for sikkert at navigere din nye side fra idé til færdig hjemmeside. Når der skal laves en ny side, har vi 5 faste trin i vores arbejdsproces med din hjemmeside. Denne arbejdsproces har vi ganske enkelt kaldt det for Den simple proces.

 

 

 

En uforpligtende samtale

Den simple proces

  1. Afstemning af krav og forventninger
  2. Udvikling og fremvisning af hjemmeside
  3. Feedback
  4. Færdiggøring af hjemmeside
  5. Færdig hjemmeside

Du kan læse nærmere om “Den simple proces” og i det hele taget det at købe hjemmeside hos Marketingfabrikken lige her.

Køb hjemmeside hos Marketingfabrikken – det betaler sig.

 

Hjemmesider Marketingfabrikken har lavet

Jobagenterne

Udviklet af Marketingfabrikken

PHONE-REP

Udviklet af Marketingfabrikken

SPIS! Odense Food Festival

Udviklet af Marketingfabrikken

Medier Partner Danmark

Udviklet af Marketingfabrikken