Om Marketingfabrikken

Vi er din samarbejdspartner

Marketingfabrikken er det bureau, du gerne vil arbejde med, når du vil have mere end bare en leverandør.

Vi tilstræber at blive din forlængede arm, og vi vil være en indgående del af din forretning, som hjælper dig til at opnå de resultater, du ønsker.

Med andre ord vil vi gerne være den samarbejdspartner du helt naturligt ser som en del af din forretning, og som du kan gå til, når der skal tales digital markedsføring, forretning og lignende.

Marketingfabrikken
Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

People-driven webbureau

Vi ser os selv som et people-driven marketingbureau, der har performance i højsædet. Naturligvis agerer vi på baggrund af data såvel som indgående forretningsforståelse. Men det er mennesker, der driver både din og vores forretning, og det er de samme mennesker, der tager beslutninger på baggrund af førnævnte data.

Hos Marketingfabrikken har vi skabt en kultur for mennesker, da vi sætter vores personale først gennem hyggelige arbejdsrammer, gode arbejdsvilkår og et reelt uformelt miljø. Det tror vi nemlig er måden at skabe ægte arbejdsglæde på, og med ægte arbejdsglæde kommer de bedst mulige resultater for dig og din forretning.

Vores sko er det modsatte af spidse, og dybest set samarbejder vi med mennesker, som vi også vil drikke en øl med udenfor arbejdstid.

Vi vil ikke være din leverandør

Nøglen for vores måde at samarbejde på, er netop ‘samarbejde’Vi vil ikke være din leverandør – vi vil med ind i maskinrummet. Vi vil forstå dig, din forretning, dine kunder – og alt midtimellem. Det er vores erfaring, at jo tættere integreret vi er på din kerneforretning, jo bedre resultater kan vi skabe med dig.

Når du samarbejder med os, kan du forvente konsulenter med et højt niveau af faglighed, og du kan forvente et engagement for at skabe resultater for dig.

Omvendt forventer vi også respons og feedback fra dig, når vi henvender os. Vi kommer løbende med idéer og tiltag – alt sammen med fokus på at skabe resultater for dig, og for at den ping-pong skal være givende, er det vigtigt, at vi kan forvente en rimelig flydende dialog hinanden imellem.

Resultater med synergier

Digital succes bør oftest anskues holistisk. Selvom vi kan skabe gode resultater i hver enkel kanal, så indtræffer de helt store og stabile resultater som oftest først, når vi udnytter de mange synergier, der er mellem kanalerne. Når vi både kan skubbe budskabet ud og trække konverteringerne hjem på relevante efterspørgsler, så har vi skabt en form for kontrol med markedsføringen. Når den er etableret, kan vi i sandhed begynde at skrue på knapperne, og trække resultaterne helt derud, hvor hver eneste krone udnyttes bedst muligt.

I Marketingfabrikken debatterer vi jævnligt, hvordan vi i endnu højere grad kan arbejde sammen på tværs af kanaler, og hvordan vi bedst muligt udnytter de muligheder, der ligger foran os, til dit bedste.

Vores arbejde er baseret på en stor viden og et knowhow fra mange år i branchen. Vi arbejder ud fra gennemtestede processer, og vi arbejder kontinuerligt på hele tiden at være op til flere skridt foran både konkurrenter, markedet og udbyderne af annonceplatforme.

I et samarbejde med os vil vi altid forsøge at finde så mange synergier på tværs af de kanaler, vi kender, samt den platform og de muligheder, som din virksomheder byder ind med – dét giver til syvende og sidst det bedste samarbejde og de bedste resultater.