Email marketing

Maksimér din omsætning og plej dine kunder på samme tid

Email marketing er det ultimative markedsføringsben til at binde sløjfe på hele din forretning. Det er her, du skal sætte ind, når du vil bibeholde dine eksisterende kunder – ligesom det er denne kanal du skal bruge til at binde sløjfe på hele din forretning.

Email er for rigtigt mange forretninger et af de vigtigste ben at stå på, da det er enormt kost-effektivt, ligesom det hjælper dine andre kanaler til at performe endnu bedre.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Email marketing binder din forretning sammen

Vores tilgang til email marketing bygger på at binde hele din forretning sammen. Vi har i forvejen en tankegang om holistisk tracking, synergi og incrementality – og når email marketing kobles på, kan du i sandhed forstærke din forretning. Hos os handler email marketing i høj grad om at aktivere den omsætning, du har i din forretning, og forstærke den. Vi sætter så meget som muligt på autopilot med gode og stabile flows, der løbende holder dine kunder aktiverede. Men vi gør meget mere end det: Vi sørger for at dine kunder altid har dig for øje, og når vi gør det rigtigt, så kan du både yde god kundepleje mens du samtidig hæver din omsætning. Med andre ord forstærker vi din customer lifetime value betragteligt – og vi sigter altid efter et stort aftryk i dine tal, når vi starter email marketing op.

Dette ben er det vigtigste du kan etablere for din forretning, når du skal hive flere kunder ind via din betalte annoncering, mens du samtidig maksimerer din omsætning.

Simon er vores Head of Email Marketing, og har på tværs af erfaring med alt fra store internationale webshops til små lokale forretninger, opbygget sig en solid erfaring. Denne erfaring danner grund for hele vores email marketing indsats, så du får den bedst mulige markedsføring.

Vi hjælper dig hele vejen

Planen for din email marketing lægger vi sammen med dig – og vi kan både varetage det hele, eller vi kan eksekvere på den sammen med dig og/eller de kompetencer der er i virksomheden.

Vi binder hele indsatsen sammen med din SEO såvel som betalte annoncering – hvor især Facebook Ads/Instagram Ads er en vigtig holdspiller.