Facebook markedsføring

Markedsføring på Facebook der virker

Facebook markedsføring er en disciplin, som flere og flere tager til sig. Private kan bruge det til at nå længere ud med deres blogs og hobbyvirksomheder, mens etablerede erhvervsdrivende med en strategi, kan formå at få deres budskaber, markedsføring og produkter ud til et eller flere kundesegmenter, som virksomheden gerne vil ramme.

Ebbe Kjær Skau fra Marketingfabrikken
Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Facebook markedsføring for virksomheder

Når man taler Facebook markedsføring, er der flere områder som din virksomhed kan drage nytte af. Disse områder er bl.a. kommunikation, community management og i høj grad annoncering. Facebook er i dag det mest populære sociale medie i Danmark. Mere end 80 % af den danske befolkning er på Facebook, og det kan din virksomhed udnytte.

Uanset hvilken type virksomhed du driver, vil du kunne få en gavnlig effekt af at være på Facebook. Brugerbasen er ganske enkelt så stor, at dine kunder statistisk set bør være tilstede på Facebook. Marketingfabrikken har endnu ikke haft en kunde, som ikke kunne få en målbar positiv effekt af at være på Facebook.

En af de helt store fordele ved bl.a. Facebook, er, at det er/kan være et billigt og priseffektivt medie at være på, kontra de traditionelle medier (avis/TV). Ydermere har du mulighed for helt præcist at måle på, hvad du får ud af din tilstedeværelse, hvis du bruger den tilgængelige data korrekt. Med andre ord kan du se hvad Facebook kan tilføre af omsætning i din virksomhed.

En plan for din Facebook markedsføring

Mange virksomheder er i dag på Facebook, nogle med mere succes end andre. Fælles for de virksomheder, som har udebleven succes, er det næsten altid, at de ingen plan har for deres tilstedeværelse. Uden en plan er det meget svært at målrette sin Facebook markedsføring, herunder de konkrete opgaver, som skal løses.

Med en plan får du defineret hvad målet og de dertilhørende succeskriterier er, og ud fra disse kan du opstille diverse opgaver, som skal løses løbende, for at du opnår disse succeskriterier.

Marketingfabrikken tilbyder bl.a. professionel sparring og udformning af planer/strategier for din annoncering, som er skræddersyet præcist til din virksomhed og dens behov.

Det kan du høre nærmere om, ved at kontakte os.