De fleste af os har på et tidspunkt afholdt en (eller mange) konkurrence på Facebook. Det er der gode grunde til, da en veludført konkurrence kan give god eksponering, øget salg og et mere positivt syn på ens virksomhed.

I dagens blogindlæg får du ét tip til at få flere deltagere i dine Facebook-konkurrencer. Faktisk har jeg skrevet en E-bog med 7 konkrete tips og tricks, som giver din Facebook konkurrence flere deltagere – hvis du ikke har hentet den endnu, vil jeg anbefale, at du gør det. Det koster dig ikke en krone, du skal blot skrive dig op til mit nyhedsbrev.

Tippet her er fra E-bogen, og kan dermed også betragtes som en forsmag på hvad du får, hvis du henter E-bogen.


Tip 1. Din præmie skal give mening

Gang på gang ser jeg virksomheder, som udlodder iPads, chokolade og alverdens ting og sager, som på ingen måde vedkommer selve virksomheden samt de produkter og værdier som virksomheden står får.

 

Rigtigt nok, iPads giver flotte (kortsigtede) resultater. Men når festen er forbi, og den sidste deling er givet, så står du som virksomhed tilbage med en masse følgere, som er bedøvende ligeglade med dig og din virksomhed.

 

Det er vi selvfølgelig ikke interesserede i, og derfor starter du fra og med i dag med at have relevante præmier i dine konkurrencer.

 

Altså er præmierne noget du sælger, noget din målgruppe har interesse i og/eller noget som på den ene eller anden måde kendetegner din virksomheder.

 

”Jamen, min virksomhed er ikke særligt spændende”Jo, det er den.

 

Det kan godt tænkes, at din virksomhed ikke har helt samme appel som iPads og lignende. Men du og dine produkter ER interessante for din målgruppe, og det skal du holde fast i.

 

De rette præmier engagerer de rette mennesker, og du vil derfor få flere følgere, som har oprigtig interesse i dig og din virksomheder –det kan i sidste ende mærkes på kistebunden.


Få E-bogen “7 tips og tricks der giver din Facebook konkurrence flere deltagere”

Jeg håber, at ovenstående tip har motiveret dig, til at ville hente min E-bog.

Du kan hente E-bogen ved at følge dette link.