SEO Bureau Aalborg

SEO Bureau i Aalborg, som sikrer dig synlighed på Google

Er I på udkig efter et SEO bureau i Aalborg, som kan hjælpe jeres virksomhed med søgemaskineoptimering? Vi har bl.a. kontor i Aarhus, kun ca. fem kvarters kørsel fra Aalborg, og kommer gerne ud til jer og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed til at få succes online.

Søgemaskineoptimering handler kort sagt om at få jeres hjemmeside til at rangere højere hos søgemaskiner som fx Google, når potentielle kunder søger på ord eller sætninger, som har relation til jeres virksomhed. Det kan fx være produkter eller ydelser, som I tilbyder.

Ved at have en god placering på Google, opnår jeres virksomhed mere synlighed. I vil derfor opleve flere besøgende på jeres hjemmeside og dermed et større potentiale for flere kunder.

Vil du samarbejde med os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Marketingfabrikken squares
Marketingfabrikken squares

Varige resultater med SEO

Når vi arbejder med SEO, arbejder vi ud fra en langsigtet strategi. Det betyder ikke, at I ikke vil opleve resultater på den korte bane, men det betyder, at vi går grundigt og strategisk til værks, med henblik på at sikre jeres virksomhed stabile og varige resultater.

Vi mener nemlig ikke, at SEO skal være et quick-fix til hurtige resultater, som hurtigt er væk igen. Derfor lægger vi altid en plan for, hvordan vi sammen skaber resultater, som er både varige og sikrer en stabil og kontinuerlig tilgang af besøgende til jeres hjemmeside.

Mads Vindfeld Andersen fra Marketingfabrikken
Mads er grundlæggeren af Marketingfabrikken og vores Head of SEO. Siden 2015 har han arbejdet indgående med søgemaskineoptimering, og skabt stærke resultater for både små og store virksomheder, webshops, blogs og meget andet.

Vi vil lære jer og jeres kunder at kende

En god SEO-strategi kræver planlægning, et godt forarbejde og eksekvering på de rette tidspunkter.

I vil derfor opleve, at vi som SEO-bureau, sætter os grundigt ind i jeres virksomhed og jeres case. Vi ønsker at lære både jer og jeres kunder at kende. Det er vores erfaring, at det er sådan, man skaber de bedste resultater sammen – både på den korte og den lange bane.

Trafik er ikke nok i sig selv

Besøgende og øget trafik er dog ikke en værdi i sig selv. I sidste ende handler det om, at den øgede trafik skal konverteres til flere kunder og mere salg. Det hjælper fx ikke særligt meget, at jeres virksomhed ligger nummer et på Google, når man søger efter bananer, hvis I sælger printere.

Der ligger derfor altid et grundigt forarbejde forud for vores SEO-arbejde. Her afdækker vi i samarbejde med jer, hvilke søgeord der er relevante for jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at jeres virksomhed dukker frem, når potentielle kunder søger efter produkter eller ydelser, som I tilbyder.

Hos Marketingfabrikken ligger det os meget på sinde, at alt hvad vi laver, skaber reelle resultater for jeres virksomhed.

Vi sætter brugeren først

Hos Marketingfabrikken arbejder vi ud fra en filosofi om, at brugeren altid skal være i førersædet – også når vi arbejder med søgemaskineoptimering. For selvom SEO i høj grad handler om at optimere jeres hjemmeside, og indholdet herpå, til søgemaskinerne, så skal indholdet også give mening og være værdifuldt for de besøgende.

Derfor er vi meget optaget af at levere indhold, som skaber værdi til jeres hjemmeside. Indhold, som er produceret med omtanke for både jeres målgruppe og for jeres måde at kommunikere på, og ikke bare indhold, som udelukkende tilgodeser søgemaskinerne.

Vores erfaring er nemlig, at indhold der skaber værdi, og imødekommer brugerens behov, også er det, der belønnes af Google.

Få hjælp til søgemaskineoptimering i Aalborg i dag

Er I klar til at styrke jeres digitale synlighed og få flere kunder? Så tøv ikke med at tage fat i os – så tager vi en uforpligtende snak om, hvad SEO kan gøre for jeres virksomhed. Vi glæder os til at høre fra jer.