WordPress hjemmeside

Hos Marketingfabrikken laver vi udelukkende hjemmesider i WordPress. Det er der flere grunde til, og herunder kan du læse mere om hvad WordPress er, og hvorfor vi mener, at en WordPress hjemmeside er det rette for dig.

Hvad er en WordPress hjemmeside?

En WordPress hjemmeside er en side, der bruger verdens mest brugte CMS (Content Management System). WordPress var i starten særligt populært blandt bloggere på grund af det simple system, men siden har WordPress vokset sig til en stor og kraftfuld platform, der kan håndtere de fleste typer af hjemmesider. Herunder også webshops. På verdensplan er der mere end 70 millioner WordPress hjemmesider.

På grund af den høje brugervenlighed er det ikke nødvendigt, at have de store tekniske erfaringer. Kontrolpanelet er nemt at navigere i og med en kort instruktion kan du nemt tilføje og redigere indhold i WordPress i dagligdagen. Omvendt er faglighed en stor fordel, når hjemmesiden skal opbygges og du har brug for mere avancerede ændringer.

Den store popularitet har også gjort WordPress til en attraktiv platform, når vi taler om sociale medier, nyhedsbreve og andre løsninger i forbindelse med online markedsføring. Det kræver kun få plugins eller widgets, så er det installeret og klar til brug på din WordPress hjemmeside.

WordPress er desuden også godt, når der skal være fokus på søgemaskineoptimering, da både de tekniske parametre i systemet, såvel som de mange plugins, gør det nemmere at få en WordPress hjemmeside til at arbejde sammen med Google.

Vil du vide mere om søgemaskineoptimering, også kendt som SEO? Så bør du læse: Hvad er SEO? og SEO-optimering.

WordPress hjemmeside hos Marketingfabrikken

En uforpligtende samtale

Design

Designet er det, du ser, når du besøger en WordPress hjemmeside. Der findes et utal af muligheder inden for design i WordPress. De mange temaer er grundstenene til en kommende WordPress hjemmeside.

Når temaet er valgt, skal hjemmesiden tilpasses, så den passer til virksomhedens behov og samtidig giver kunderne en god oplevelse. Tilpasning af design gælder alt lige fra valg af farver, opsætning af menuer samt installation af plugins. De mange plugins i WordPress har gjort, at der nærmest er uendelige muligheder af funktioner på hjemmesider lavet i WordPress, ligesom dette gør det muligt at lave en billig hjemmeside til dig.

Sikkerhed i WordPress

I takt med, at vores færden på online platforme er vokset stødt, er det desværre også blevet populært blandt hackere. Heldigvis er det sådan med en WordPress hjemmeside, at det er i konstant udvikling og nye versioner kommer til for, at øge sikkerheden på WordPress hjemmesider og samtidig også for, at løse andre småproblemer.

Desuden findes der også flere Plugins, der sikrer WordPress hjemmesider mod netop hackerangreb og spam. Det er vigtigt at man som ejer af en WordPress hjemmeside holder sine plugins mv. opdaterede, da dette kan lukke eventuelle sikkerhedshuller. Herudover kan det i mange tilfælde anbefales at få installeret et godt sikkerhedsplugin på sit website samt sørge for, at ens hostingløsning er sikker og varetager løbende backup.

Derfor en WordPress hjemmeside

Med verdens mest udbredte CMS er der uendelige muligheder af funktioner, høj sikkerhed og høj brugervenlighed. Et CMS der er velegnet til både små og store firmaer. De mange fordele gør WordPress til et attraktivt valg. Brugervenligheden gør det nemt for dig og dine kunder, at navigere rundt på

 

Fordele ved køb af WordPress hjemmeside hos Marketingfabrikken

Hos Marketingfabrikken har vi opsamlet et utal af timers erfaring af hjemmesideudvikling i WordPress. Det er for både små og store kunder, for blogs og for håndværkere og alt midt imellem. WordPress er for alle, og vi vil også gerne lave en WordPress hjemmeside for dig.

Læs hvordan vi arbejder med hjemmesideudvikling lige her.

Hvis du vil høre mere om en god, wordpress hjemmeside, kan du kontakte os på telefon:
50 16 10 16 eller kontakt@marketingfabrikken.dk.

Hjemmesider Marketingfabrikken har lavet

Jobagenterne

Udviklet af Marketingfabrikken

PHONE-REP

Udviklet af Marketingfabrikken

SPIS! Odense Food Festival

Udviklet af Marketingfabrikken

Medier Partner Danmark

Udviklet af Marketingfabrikken